2/19/2014

Outfit | Run, run, run

Een iets andere outfit dan normaal, namelijk de outfit die ik aanheb als ik ga hardlopen! Veel bloggers uit ScandinaviĆ« delen hun sport outfit, dus het leek me leuk om dit ook te doen! Mijn outfit is nogal... zwart. Ik wil graag nog een nieuwe broek of legging voor het hardlopen, maar ik heb helaas nog geen goede gevonden. 


RunKeeper
Top - Primark / Jacket - H&M / Work out pants - Primark / Shoes - Asics

Wat draag jij tijdens het sporten? Liefs, Janine.

9 opmerkingen:

 1. Bij de Action en Primark hebben ze veel sportkleren voor weinig geld! Heb ik ook veel gehaald :)

  Liefs Apollonia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk artikel! De H&M heeft erg leuke sportkleding! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt wel een beetje op de outfit waarin ik altijd hardloop (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien wat je draagt als je gaat hardlopen! Als ik ga sporten (in de sportschool of buiten als het warmer is) draag ik vaak een sportlegging met een top en sportschoenen van Reebok. En als het koud is, nog een vest erover!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker sportoutfitje :). Met binnen sporten heb ik altijd een strak t-shirt en legging tot boven de knie. Met hardlopen een lange strakke legging en een vestje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke sportoutfit! Als ik ga hardlopen draag ik meestal mijn hardloopbroek van de Primark (aanrader voor als je nog een hardloopbroek wilt kopen), een vest en natuurlijk hardloopschoenen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit. Ik draag zelf met dit weer altijd een lange hardlooplegging met een hoodie, en een kortemouwenshirt eronder voor het geval dat ik het warm krijg. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!