2/02/2014

Personal | My Life in Pictures: January

Januari was een hele leuke maand voor mij! De maand begon natuurlijk met vuurwerk, oliebollen en champagne. Verder ging ik eindelijk naar het concert van Maroon 5, ben twee keer gaan shoppen in Amsterdam en ook ging ik samen met Bo naar Amsterdam Fashion Week. Benieuwd naar de foto's en wat ik nog meer gedaan heb afgelopen maand?

Deze maand begon natuurlijk met aftellen, en champagne! Voorgaande jaren vierden we altijd oud en nieuw bij mijn opa en oma, maar dit jaar besloten we het gewoon thuis te vieren, wat ook erg gezellig was! 


Op nieuwjaarsdag ging ik samen met mijn vader langs bij opa en oma, en tegen gebakjes en soesjes zeg ik natuurlijk nooit nee!
17 Januari was mijn vader jarig en hij werd vijftig. Omdat hij Anton heet besloten we een feest te houden in het thema 'Anton aus Tirol', dit is een (heel erg fout) Duits liedje. Vandaar dat ik de hele avond dus dit jurkje droeg! 

Voor Sinterklaas kreeg ik van Bo een stolp. Met kerst zaten er kerstballen in, maar dat kan natuurlijk niet meer in januari, dus heb ik mijn ringen erin gedaan. Heel praktisch is het niet, maar ik vind het er wel leuk uit zien!

Maandag 20 januari was het eindelijk zover: het concert van Maroon 5! Ik ging er samen met mijn nichten Arada en Marlies naartoe, en rond half vijf stonden we al in de rij. De deuren gingen pas om half zeven open dus we stonden 2 uur buiten, maar het was het zo waard...
...we stonden namelijk bijna vooraan! Er stonden maar twee rijen mensen voor ons, én de voorste rij had wel €150 betaald voor hun plek vooraan. 

Het voorprogramma bestond uit PJ Morton en Robin Thicke! PJ Morton's muziek vind ik leuk en live was 'ie heel goed!

Daarna was het tijd voor Robin Thicke! Het was haast geen voorprogramma meer te noemen, want hij zong wel iets van 8 nummers en maakte er echt een show van, leuk!

En daarna was het natuurlijk tijd voor Maroon 5! We hadden al kaartjes sinds november 2012. Het concert zou eerst in juni 2013 zijn, maar werd dus verplaatst naar januari 2014. Het concert was geweldig, ik kan zeggen dat ik van elke seconde heb genoten en bij elk liedje keihard meegezongen. Het was super leuk!

Moves Like Jagger! Op het einde kregen we ook nog de setlist van een man van de security, super leuk! Ook kocht ik een t-shirt en een poster bij de merchandise.

De vrijdag erna kwam mijn amazon bestelling binnen met daarin seizoen 1, 2 en 3 van Rizzoli and Isles! Helaas moest ik nog €22,- betalen aan de postbode, terwijl ik anderen die vaak bij amazon bestellen nog nooit daarover heb horen praten. Anyway: ik kan nu lekker makkelijk een Rizzoli and Isles marathon houden!

En zondag ging ik met Bo naar Amsterdam! Onder andere om te shoppen natuurlijk, deze foto is gemaakt bij Urban Outfitters. Deze top en de fotolijstjes vind ik heel erg leuk maar zijn helaas best wel duur!

En dit is de etalage van Brandy Melville! Ik heb er niks gekocht omdat ik de collectie niet leuk vond: alleen maar winteritems en geen jurkjes of rokjes met bloemenprint, waar ik zo van houd. 

Daarna gingen we met de bus op weg naar het westergasterrein, waar we eerst gingen eten bij de pizzeria. De bediening was helaas heel langzaam, maar het eten was wel heel lekker. 

Daarna gingen we op weg naar het terrein van Fashion Week! Natuurlijk wilden we op de foto voor de wand met 'fashion week' erop. Op de foto met Amber, Jessy en Bo!

De show was super mooi en leuk! 

Gezond ontbijtje van gisteren: sinds tijden weer een smoothie en een bagel! De app waarmee ik deze foto heb bewerkt is PicsArt.

Gisteren ben ik sinds een halfjaar gaan hardlopen! Ik heb RunKeeper gedownload, deze app werkt voor mij heel goed, je kunt namelijk je eigen muziek gebruiken. Ik heb 3 kilometer gelopen in 22 minuten!

Dat was de afgelopen maand voor mij in foto's! Wat voor leuks heb jij gedaan in januari? Liefs, Janine.

15 opmerkingen:

 1. Een Maroon 5 concert, super leuk! Echt tof dat je zo vooraan stond:) Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat shirtje van de urban is zo leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waah, gaaf dat je naar Maroon 5 geweest bent joh! En hé, dat is Amber! Hoe ken jij Amber? En Amber, als je dit leest: nog gefeliciteeerd! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klopt! Bo en ik zouden Jessy ontmoeten bij fashion week en Amber was mee met Jessy!

   Verwijderen
 4. super leuke foto's !! en gaaf dat je naar marron bent geweest

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat grappig, zo'n themafeest voor je vader! Je shirtje van Urban Outfitters is echt heel tof! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Het ziet er echt uit als een hele leuke maand!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's en wat goed dat je weer eens bent gaan hardlopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leukk! Dat bordjes op de laatste foto is echt super leuk, waar heb je dat gekocht als ik vragen mag? :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Er staan eigenlijk geen pijltjes op het bordje, dat heb ik zo bewerkt met de app picsart. Het bordje komt van de ikea! Liefs, Janine.

   Verwijderen
 9. Leuke foto's! Dat themafeest van je vader ziet er echt heel leuk uit haha, grappig idee. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke dingen! Vooral Maroon 5 en dat je naar fashionweek was, super gaaf. En leuk dat je weer met hardlopen bent begonnen. Heb vandaag ook nog een lekker rondje gelopen :).

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!