3/23/2014

Fashion | Nieuwe Schooltas + kortingscode Invito

Sinds de tweede heb ik al dezelfde schooltas en ik verbaasde mij er begin dit jaar al over dat mijn schooltas nog niet kapot was. Helaas beginnen de hengsels sinds een maand of twee kapot te gaan, dus ik ben op zoek naar een nieuwe schooltas! Ik twijfel enorm of ik zou investeren in een iets duurdere tas of toch weer een goedkopere tas kopen en daar dan wat minder lang mee doen.


Deze tassen vind ik beiden heel erg leuk! De linker komt van Invito en de rechter tas is een cowboysbag, die heel erg lijkt op de tas die ik nu heb! Mijn vorige tas komt ook van Invito en daar hebben ze meestal hele leuke tassen, dus daar ga ik binnenkort eens kijken! Daarnaast heb ik nog een kortingscode voor jullie: als je deze laat zien bij de kassa tijdens de VIP shopping night krijg je 25% korting! Welke tas vind jij het leukst? En welke schooltas heb jij? Liefs, Janine.

10 opmerkingen:

 1. Ik vind ze alle twee even leuk, ik heb gewoon een rugzak :D
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze allebij er leuk! Ik denk dat ik die zwarte erg leuk vind. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de bruine erg leuk! Ik heb zelf een cowboysbag en vind hem geweldig!
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de zwarte tas heel leuk! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha ik heb echt precies dezelfde tas als de rechter. Ook die kleur en met die vakken. Die vind ik dus het leukst, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beiden leuk :). Ik heb een mooie, simpele bruine tas.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze allebei super leuk!
  Alleen de zwarte raakt door zware schoolboeken denk ik eerder uit model, de rechter zal langer mooi blijven. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beide tassen zijn heel erg leuk! :), zelf heb ik een zwarte handtas van de Primark die een beetje op die linkse tas lijkt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hou niet zo van zulke tassen, want ik vind het een beetje irritant ;P De zwarte is daarom wel heel erg leuk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!