3/29/2014

Fashion | Outfits of the week

Afgelopen week hield ik mijn outfits weer eens bij en zette ze op de foto! Deze keer heb ik de foto's van mijn outfits gemaakt met mijn mobiel want op één of andere manier krijg ik de lens niet van mijn camera af (ik heb geen idee wat ik ermee moet doen, misschien eens naar een fotospeciaalzaak), dus de kwaliteit is ietsjes minder. 

Maandag droeg ik mijn nieuwe blouse van Frontrowshop met mijn blauwe rokje van Primark. Op mijn blog droeg ik deze outfit met wedges, maar ik draag geen hakken naar school, dus droeg ik mijn zwarte all stars bij deze outfit. Dinsdag had ik zin om mijn bloemenjurkje van Forever 21 aan te doen! Daarbij droeg ik een simpel zwart vest van Primark en ook mijn zwarte allstars.


Woensdag droeg ik een outfit die ik best vaak draag, maar ik nog steeds leuk blijf vinden! Die outfit bestaat uit een blouse van Bershka, groene jeans van H&M en witte allstars.


Donderdag droeg ik één van mijn nieuwe croptops van H&M gecombineerd met een zwart rokje van eBay. Ook droeg ik weer mijn zwarte allstars! 

En vrijdag droeg ik mijn andere nieuwe croptop van H&M, gecombineerd met een velvet rokje van eBay en weer mijn allstars. Van deze outfit heb ik ook foto's gemaakt samen met Bo, die komende week online zullen komen! 

Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

16 opmerkingen:

 1. Leuke outfits weer, de 3de outfit vind ik heel leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn allemaal zo mooi! Ik zou wel eens een kijkje in jouw kledingkast willen nemen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de outfit van maandag zo leuk! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke outfits. Ik vind zo'n velvet rokje van ebay altijd zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je outfit van woensdag echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie outfit! Mijn favoriet is de outfit van dinsdag dat jurkje is echt zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfits! Dat jurkje van forever 21 blijf ik zo leuk vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo leuk, al die bloemetjesprints! En hopen dat je je camera snel weer gewoon kunt gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke outfits allemaal, ik vind die eerste het leukst :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die eerste outfit is super leuk! De rest ook wel, maar ben wat minder weg van bloemetjes print. haha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk! Je outfit van woensdag is mijn favoriet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die outfit met dat bloemenjurkje van Forever21 is heel leuk:) x

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!