3/10/2014

Fashion | Perfect Black Jeans

Iets waar ik al een tijdje naar opzoek ben is de perfecte zwarte spijkerbroek. Een jaar geleden kocht ik er eentje bij de Primark maar die zat na twee keer dragen al niet meer goed. Bij Zalando hebben ze ontzettend veel jeans en ook heel veel zwarte. Hieronder zie je hoe ik mijn favoriete jeans zou stylen met meer items van Zalando! Heb jij de perfecte zwarte jeans al gevonden? Liefs, Janine.

10 opmerkingen:

 1. Leuke collage, lekker simpel maar toch gaaf. Ik heb inderdaad mijn 'perfecte' broek al gevonden. Van de Primark. (haha) Hij zit alleen bovenaan niet zo lekker en zakt af, maar daar heb ik met al mijn broeken last van. Perfect dus niet, maar het kan er mee door :)
  Succes nog met jouw zoektocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw heel gaaf! De blouse is heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gestyld! Een zwarte broek kan je echt heel leuk combineren :), zelf heb ik twee zwarte broeken, maar helaas zijn ze allebei niet perfect, succes met het zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk gecombineerd! Ik heb een hele fijne zwarte broek van de pieces, ik vind die altijd erg fijn. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk gecombineerd. Een perfecte heb ik niet, wel de perfecte stof.. (Brandy melville-maar dan een legging achtig iets)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk gecombineerd, die blouse is heel gaaf!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit dit! Ik heb wel een fijne zwarte, maar ook niet de perfecte. Dr.denim heeft hele mooie, fijne en strakke jeans!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb een hele mooie zwarte broek, hij zit super lekker en hij blijft echt goed! Ik heb 'super skinny & supersoft' misschien moet je die een keer proberen?
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb helaas nog steeds geen perfecte zwarte skinny, maar ik blijf zoeken :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!