3/15/2014

Filmpje | Behind the scenes: outfitfoto's maken

Al eerder maakte ik een filmpje over hoe ik outfit foto's maakte, maar deze keer heb ik een filmpje over hoe ik in mijn eentje outfitfoto's maak. Daarvoor gebruik ik mijn statief, camera en afstandbediening! De outfitfoto's die ik heb gemaakt in dit filmpje zullen morgen te zien zijn op mijn blog trouwens. Hoe maak jij je outfitfoto's? Liefs, Janine.

Klik hier als je het filmpje niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal.

11 opmerkingen:

 1. Leuke filmpje, leuk dat we eens achter de schermen mogen kijken haha
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te zien! Mijn vriend maakt altijd outfit foto`s van mij!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk om te zien! Mijn vriendinnen of mijn moeder maken mijn outfitfoto's:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk filmpje!
  Ik maak vaak zelf mijn foto's maar laatst heeft mijn vriendin geholpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk filmpje! Zelf heb ik geen statief/afstandsbediening dus ik laat outfitfoto's door anderen maken, maar binnenkort ga ik misschien toch maar eens voor een statief kijken, lijkt me toch wel handig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk filmpje! Handig zo'n afstandsbediening ook. Als ik mijn spiegelreflex heb wil ik die ook heel graag, hihi! Ik ben benieuwd naar de outfitfoto's morgen! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha was ik de enige die hier bij dacht: degene die dit filmt kon net zo goed even outfit foto's maken? :')
  Maar nee ik snap het doel hoor, leuk om te zien! Helaas kan er op mijn camera geen infra rood afstandsbediening... ik heb nodig een nieuwe camera nodig want dit is echt een flut ding!

  Liefs Apollonia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te zien, zo te zien heb jij een draadloze afstandsbediening, dat is handig! Ik heb een bedrade maar ik ga gelijk eens op zoek naar een draadloze, toch wel fijn. Ik maak nooit outfitfoto's overigens (hekel aan mijn figuur), maar ik doe regelmatig nachtfotografie en dan is een perfect stille camera wel een must!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat je dit laat zien!
  Liefs, José.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw zo tof om te zien Janine! Nu wil ik ook zo'n afstandsbediening dat is echt heel handig! Ik doe altijd zelfontspanner en dan moet je de hele tijd op en neer lopen zo irritant haha. Ideaal dit, leuk filmpje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah wat leuk om te zien! Ik doe het nooit zelf, wel handig!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!