3/21/2014

Flashback Friday | Barcelona 2012

Throwback thursday vind ik altijd heel erg leuk om te zien op instagram, maar aangezien het vrijdag is doe ik vandaag aan flashback friday. In 2012 ging ik in de zomer naar Barcelona, wat een van de leukste vakanties wat tot nu toe denk ik! Barcelona vind ik een prachtige stad waar ik zeker nog een keertje heen wil gaan!
Ben jij wel eens in Barcelona geweest? En zou je vaker een flashback friday willen zien? Liefs, Janine.

14 opmerkingen:

 1. Ooh, Barcelona lijkt me een geweldige stad, leuke foto's!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jaa afgelopen oktober! Toevallig heb ik voor volgende week donderdag ook een throwback thursday haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's! Ik ben zelf ook in Barcelona geweest en ik vond t echt super! :)
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Flashback friday had ik nog nooit gehoord, maar hij is wel heel leuk! :) Heerlijke zomerse foto's allemaal, Barcelona lijkt me heel gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om te zien! Ik ben nog nooit in Barcelona geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die foto's zijn zo leuk! Ga zelf deze zomer een dagje naar Barcelona, ben echt benieuwd want op de foto's ziet het er daar altijd mooi uit :))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk artikel! Barcelona lijkt me echt fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te zien! Ik ben een aantal jaar geleden ook in Barcelona geweest, echt een mooie stad. Ik zie ook veel bekende dingen op je foto's. Alleen de titel van je artikel klopt niet volgens mij? Want er staat 2014 en volgens mij moet het 2012 zijn :)

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. OH wat wil ik nu toch graag weer een keer naar Barcelona! wat een prachtige stad is dat

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aah, superleuk om te zien! Mooie foto's, Barcelona is echt zo'n geweldige stad, ik ben er een keer geweest maar zou zeker nog een keer terug willen :), het lijkt me leuk om vaker een flashback friday te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Yey :)! Ik ben dus ook in Barcelona geweest, maar dat wist je denk ik al, haha :P

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Barcelona is such a nice city. I was there, too, before 3 years. The weather, the architecture, Camp Nou, people ... :') Oh my goodness, I want there back. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik hou van Barca, ben van plan om er over een aantal jaar te gaan wonen en in mei ga ik er eindelijk weer heen wooohooo! Leuk zo'n 'flashback friday'.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!