3/20/2014

I Like | Floral Bomber Jackets

Toen ik floral bomber jackets zag bij Zara, vond ik ze meteen al super leuk, al had ik geen idee hoe ik zo'n jasje zou moeten combineren. Dus bracht ik een bezoekje aan mijn favoriete inspiratiebron: lookbook! Op lookbook kwam ik heel veel leuke looks tegen met een zo'n jasje. Ik wil nu zeker een floral bomber jacket gaan passen in de winkel.

Where to buy?
Een tijdje geleden zag ik veel gebloemde jasjes bij Zara, maar op de webshop zijn ze uitverkocht. Wel vond ik een heel leuk jasje bij Persunmall, deze vind ik echt heel mooi en is ook makkelijk te combineren!
Choies.com / Bershka / Persunmall.com
How to style?
Dit jasje kun je eigenlijk met alles combineren: simpel met een basic shirt en jeans of wat minder simpel door er een jurkje of shirtje met rokje onder te dragen. Ik denk dat een jumpsuit ook heel leuk zou staan met een floral bomber jacket!


Wat vind jij van floral bomber jackets? Liefs, Janine.

15 opmerkingen:

 1. Oh, bomberjackets zijn heel mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik ze zo ziet op een foto vond ik ze niet zo leuk, maar nou ik zie hoe je ze kan combineren is wel weer heel leuk! :))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa, ik vind ze zo leuk! <3
  Ik wil er binnenkort ook eentje gaan bestellen maar weet nog niet precies waar, die van persunmall ziet er heel tof uit. Is dat een betrouwbare site?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn zo leuk! Ik wil zo een met een iets lichtere kleur, geen zwart maar wit!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, ik vind ze ook heel erg leuk! Zo vrolijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn heel gaaf! Ik heb er zelf ook eentje! Van Lady Sting, met een soort Jungle Town print. Erg leuk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inderdaad heel leuk! Ik heb een lichte met kleine grijsachtige bloemetjes, iets subtieler dus. Helaas ben ik pas uit de mouw gescheurd! Ga ik binnenkort eens laten maken want hij is echt heel leuk :(
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een superleuke bomber jackets, zo leuk met die bloemenprint. Als ik nog eens ga shoppen ga ik maar eens kijken of ik zoiets kan vinden, ik vind het echt leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superleuk! Mijn zusje heeft een superleuke floral jacket van Bershka :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt héél leuk! Staat nu ook op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jaaa, ik hou van bomber jackets! Bershka verkoopt hele leuke! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw die zijn leuk! Leuke inspiratie zo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb er ook een, ik draag hem alleen niet zo vaak. Die van jou is echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind zulke gebloemde jacks zo tof! Helaas heb ik er nog nergens één gevonden die ik écht leuk vind. :(

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!