3/06/2014

Inspiration | Wanderlust

De zomervakantie is nog ver te bekennen maar nu het langzaamaan lente wordt, is mijn favoriete collectie foto's op weheartit die in de categorie 'Wanderlust'. Ik vind het heerlijk om naar de foto's te kijken en alvast weg te dromen naar de zomer, of om nieuwe mooie plekken op de wereld te ontdekken, terwijl ik er nog niet eens geweest ben! Waar wil jij nog graag heen? Liefs, Janine.

13 opmerkingen:

 1. Ooh, wat een mooie plaatsen! Ik wil zo graag naar New York...
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's, ik zou echt supergraag gewoon de hele wereld rondreizen..!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's! Ik wil graag nog een keer naar New York en naar Berlijn. Japan lijkt me ook heel erg cool, je hoort het al, ik droom nog heel erg veel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah, wat een supermooie foto's! Hierdoor krijg ik nog meer zin in de lente/zomer en zomervakantie :), waar ik allemaal nog heen zou willen is echt een te lange lijst ;), maar voor nu staat er sowieso Praag, Israël, Scandinavië en Berlijn op.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die foto van Parijs vind ik echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaaaaah ik heb gelijk zin om in het eerste de beste vliegtuig te stappen en te vertrekken naar een lekker warm land

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel fijne foto's! Ik wil nog wel naar New York, China of Japan, een mooi eiland.. en we gaan misschien over een paar jaar naar Zuid-Afrika.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie plekken! Ik ga dit jaar weer naar Amerika :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waauw supermooie foto's! ik ga dit jaar interrailen door europa :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, mooie inspiratie! Mooie foto's! Ik wil nog heel graag naar New-York, Barcelona en Indonesië. Dat laatste gaat ook gebeuren: In de zomervakantie gaan we naar Indonesië!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!