3/14/2014

New in | Forever 21 bestelling

Dinsdag ging de webshop van Forever 21 officieel open voor Nederland en daarom was er een speciale kortingscode. Daar heb ik gebruik van gemaakt! Samen met wat vriendinnen plaatste ik een bestelling en gisteren kwam het pakketje binnen, in deze blogpost laat ik zien wat ik heb besteld!

Deze kanten croptop (€10,25) vind ik super leuk! Sowieso houd ik van croptops én van kant dus dit vind ik een hele leuke top. Helaas is 'ie iets te klein, misschien stuur ik 'm terug en bestel ik een maatje groter.Ook bestelde ik een jurkje met bloemenprint, bij Forever 21 hebben ze super leuke kleding met bloemenprint. Dit jurkje heeft aan de achterkant een cut out wat lijkt op één van mijn jurkjes van Brandy Melville. Ik vind dit jurkje super leuk!


Als laatste kocht ik drie paar oorbellen (€2,90): vooral de bloemetjes vind ik leuk! Parel oorbellen draag ik elke dag, dus een nieuw paar komt altijd van pas. De bloemetjes staan heel leuk bij mijn nieuwe jurkje!

Wat vind jij van mijn bestelling? En heb jij al eens iets besteld bij Forever 21? Liefs, Janine.

19 opmerkingen:

 1. leuke dingetjes zeg! Vooral de croptop, jammer dattie te klein is.. Ik heb ook van de actie gebruik gemaakt :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige bestelling, dat jurkje is zo leuk! Ik hou van de Forever 21!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die croptop is zo leuk! Ik bestelde even niets. Sparen hé

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke spullen! Die croptop is mooi, jammer dat het niet helemaal past. Dat jurkje is ook tof, de achterkant is heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke spulletjes, vind de croptop en de oorbellen heel erg leuk! Als de winkel in Amsterdam komt (of hij is er al), ga ik daar een keertje winkelen :D
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke aankoopjes! Kan niet wachten tot de Forever21 in Amsterdam open gaat :O :D

  Liefs, Apollonia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waaauw dat jurkje vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke aankoopjes heb je gedaan!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw je jurkje is super leuk! En vrolijke oorbellen, jammer dat je cropped top een beetje klein is. Daarom vind ik het ook zo eng om dingen te bestellen ..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo'n ontzettend schattige spulletjes, vooral dat jurkje is mega cute!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super schattige aankoopjes! Ik houd van forever21. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke aankoopjes! En vooral het jurkje is zo schattig! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die cropped top vind ik heel erg leuk!

  x
  cestmoiavectoi.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke aankoopjes! Ik vind de oorbellen echt onwijs cute. x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een superleuke dingen heb je gekocht! Die croptop is zo leuk, en dat jurkje is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke aankopen! (:
  Dat jurkje is leuk!! En die top corp ziet er lief uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!