3/27/2014

New in | H&M Croptops

Gistermiddag ging ik even naar de stad en kocht ik twee nieuwe croptops bij de H&M. Bij rokjes heb ik heel vaak dat ziet dat ik er een langer topje onder heb en dat vind ik niet zo mooi staan, bij croptops zie je dat niet. Daarnaast zijn ze ook super leuk en lekker goedkoop!

Deze croptop zag ik ook al toen ik met mijn vader naar de stad ging, maar toen was de croptop er niet in mijn maat. Nu wel! Ik vind de print super leuk en ik denk dat deze croptop heel leuk staat bij een zwarte high waisted rokje. Deze top kost €7,95. Ook was er opeens weer een sale afdeling bij de H&M en daar zag ik deze kanten croptop. Ik zag deze ook al in Amsterdam, maar dan in het wit. Ik vind zwart eigenlijk net zo leuk, omdat ik nog geen zwarte kanten top heb! Deze top was in de uitverkoop voor €7.


Ik denk dat jullie deze tops snel terug zullen zien in een outfit! Wat vind jij van mijn nieuwe croptops? Liefs, Janine.

16 opmerkingen:

 1. Ik vind die met bloemetjes heel leuk! Leuke aankoopjes. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Crop tops zijn inderdaad veel leuker boven een rokje dan die lange shirts! Ik vind vooral je crop top met bloemenprint heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze heel erg leuk en ben erg benieuwd naar je outfits met deze twee crop tops!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw die met dat kant is heel erg schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze leuk staan bij jonge meiden zoals jij maar ik zou ze zelf niet kopen, ben er te oud voor en heb er het figuur niet voor, zelfs met een shirtje eronder vind ik het nog wat te jeugdig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die zwarte, die moet ik ook echt hebben! En is ook echt goedkoop! Leuke koopjes :D Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die eerste vind ik heel leuk en vrolijk! :) Ik weet zeker dat deze jou super mooi staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zien er beide erg leuk uit! Ik ben benieuwd hoe je ze combineert. (:

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!