3/02/2014

Personal | My Life in Pictures: February

De maand maart is alweer begonnen, maar in de my life in pictures kijk ik nog terug naar wat ik allemaal heb gedaan in de maand februari! Ik sprak vaak af met vriendinnen, had een week vakantie, ging naar het BFF Event en blogde lekker veel! In deze blogpost deel ik de foto's die ik afgelopen maand heb gemaakt met mijn mobiel.Aan het begin van de maand ging ik samen met Lucie naar de Primark in Zoetermeer en daarna lunchten we bij de Bagels & Beans, ik nam de bagel met met geitenkaas en walnoten.

Ook begon februari met de 'february outfit challenge'. Het plan was om elke dag een foto te maken van mijn outfit, maar dat heb ik niet lang volgehouden. Oeps! Ik droeg hier mijn velvet rokje, een croptop van Primark en mijn grijze jasje van H&M.

 Bloggen +  thee + een bonbon

 Voor mijn moeder kocht ik bij de Jamin Candy Crush snoepjes, super grappig!

Mijn ouders hebben nu een eReader en ik wilde eens uitproberen of dat nou fijn leest, omdat het mij heel anders leek dan een boek. Het is eventjes wennen, maar het leest eigenlijk heel fijn! Ik heb het boek 'Zustermoord' van Tess Gerritsen gelezen en ik vond het een super spannend boek! Mijn favoriete serie Rizzoli & Isles is gebaseerd op de boeken van Tess Gerritsen dus besloot ik die te gaan lezen.

 Outfitfoto's maken!

 Nog een outfit! Van deze outfit maakte ik ook een outfitpost.

En nog eentje! We gingen schaatsen met school. Ik vind schaatsen niet leuk en kan het totaal niet, maar ik heb het overleefd, haha. Ik draag een blousje van Sheinside en mijn vest en broek zijn van de Primark.

 Toen was het vakantie! Samen met Lucie ging ik naar de Huishoudbeurs en het BFF event, waar we deze wafels aten.


 Sunday morning breakfast: yoghurt, cruesli, blauwe bessen en amandelen.
 Daarna maakte ik foto's van de dingen die ik had gekocht op het BFF Event en nieuwe mobielhoesjes die ik had gekregen met de post.

 Bij vakantie hoort natuurlijk series kijken! Ik keek de laatste twee afleveringen van Rizzoli & Isles, ondertussen zijn er wel weer nieuwe afleveringen omdat de winterstop voorbij is.

 En diezelfde dag deed mijn blog heel erg raar: soms deed 'ie het wel, dan weer niet. Gelukkig was het de volgende dag weg.

 In februari waren onze konijnen jarig, ze zijn nu al 5 jaar! We hebben ze dus ook al 5 jaar, maar het lijkt eigenlijk veel korter.

 Pretty Little Liars!

 In de vakantie sprak ik weer af met vriendinnen van mijn vorige school die ik al een tijdje niet meer had gezien, en dat was heel gezellig!

 We bestelden taco's van Taco Mundo, yum!

 De vrijdag in de vakantie ging ik naar de kapper en er ging ongeveer vijf centimeter vanaf.
 
 Zondagmiddag gingen we naar het bos en natuurlijk nam ik mijn camera mee.

 Daarna ging ik ook nog hardlopen en de lucht was een hele mooie kleur.

 Weer een toetje: bevroren fruit, amandelen en yoghurt. Vooral de amandelen vind ik super lekker.

Een nieuwe aflevering van Rizzoli and Isles! PLL en R&I gaan nu alle twee weer verder. Op dinsdag zijn ze in Amerika op tv, dus dan heb ik iedere woensdagmiddag een serie-middagje.

 Romy tekende mij na, super lief!

En donderdag kreeg ik mijn eerste perspakket! De postbode stond voor de deur met dit pakketje en ik wist helemaal niet dat ik een pakketje zou krijgen, maar dit was een leuke verassing!

Vrijdagavond ging ik naar de Primark met Bo en daarna had ik nog een feestje en zaterdag werkte ik vooral voor mijn blog: ik nam een filmpje op, maakte outfitfoto's en maakte foto's voor een shoplog. Vandaag ga ik aan de slag voor school en over twee weken heb ik proefwerkweek. Gelukkig begint deze maand de lente ook, daar heb ik veel zin in! Liefs, Janine.

13 opmerkingen:

 1. Wow! Wat een lange post, maar je hebt zo te zien een hele leuke maand gehad!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, supergrappig die Candy Crush snoepjes. Februari ziet eruit als een hele leuke maand. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's heb je gemaakt in de maand Februari! Die Bagels and Beans ziet er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Die tekeningen die Romy maakt zijn echt leuk, die van jou ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's weer en bij Bagels and Beans is het echt lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te lezen! Volgens mij heb je een leuke maand gehad, mooie foto's heb je ook gemaakt. Die lucht ziet er zo mooi uit, en die toetjes en wafels zien er echt heerlijk uit. Leuke konijnen heb je trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dit soort posts altijd zo leuk om te lezen! Zo te zien had je een hele leuke maand! Ik had je graag willen ontmoeten op het BFF-event, maar Amber en ik gingen op maandag! Tof dat je een eerste pakketje kreeg!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke post! Lekker persoonlijk:) toffe foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke maand heb je gehad, even een vraagje, gebruik jij een afstandsbediening bij het outfit foto's maken en zoja, weet jij misschien of ze die ook voor de Nikon d3100 verkopen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik inderdaad een afstandbediening! Ik heb een speciale van canon maar als je googlet op 'remote for nikon d3100'' vind je speciale voor jouw camera! :) https://www.google.nl/search?q=remote+for+nikon+d3100&rlz=1C1LENN_enNL500NL500&oq=remote+for+nikon+d3100&aqs=chrome..69i57j0l5.3095j0j7&sourceid=chrome&espvd=210&es_sm=122&ie=UTF-8

   Verwijderen
 10. Heel leuk om te zien, die lucht ziet er zo mooi uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuke foto's! Die wafels zien er lekker uit en degene die die tekeningetjes maakt volg ik toevallig ook sinds gister op Instagram.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!