3/30/2014

Personal | My life in Pictures: March

Het is weer de laatste zondag van de maand, wat betekent dat  ik weer laat zien wat ik allemaal heb gedaan deze maand door middel van foto's die ik heb gemaakt met mijn mobiel. In maart ging ik naar MolTalk, had ik proefwerkweek en ook begon de lente! Oh en alvast een waarschuwing: in deze blogpost komen veel foto's van eten voor!Omdat ik de facebookpagina van Wie is de Mol? like, zie ik altijd het berichtje met 'reageer hier als je aanwezig wilt zijn bij MolTalk''. Ik reageerde weer eens en de dag erna kwam ik erachter dat ik had gewonnen, dus op donderdagavond ging ik samen met Elieska naar MolTalk! Het was heel gezellig, we keken met heel veel mensen de uitzending en daarna werd MolTalk uitgezonden waar wij af en toe in beeld waren. Ook waren er een aantal kandidaten van dit seizoen aanwezig! 
Begin deze maand kwam een pakketje binnen van Persunmall en daarin zat onder andere dit jurkje! Ik vind 'm nog steeds heel erg leuk!

 Op de zaterdagochtend daarna probeerde ik voor het eerst banaan-ei pannenkoekjes! Ik hoorde er veel goeds over op andere blogs, maar om eerlijk te zijn vond ik het niet voor herhaling vatbaar. Doe mij dan maar gewoon normale pannenkoeken! Die zaterdag was het heerlijk weer en heb ik veel gefilmd en ook heb ik outfitfoto's gemaakt!

De dag erna (zondag) maakte ik weer foto's en ook het filmpje over hoe ik outfitfoto's maak! Na het maken van de foto's zag ik heel veel madeliefjes bij elkaar staan, daar moest ik natuurlijk een foto van maken! Madeliefjes doen me meteen denken aan lente.

Woensdagmiddag kijk ik altijd de nieuwe aflevering van Pretty Little Liars, meestal met noodle soup erbij! Ondertussen is PLL alweer afgelopen en moet ik wachten tot juni, dat geldt ook voor Rizzoli & Isles. Gelukkig zijn er nu leuke Nederlandse series op tv: Flikken Maastricht, Moordvrouw en Divorce!

In deze maand at ik mijn eerste ijsje van het jaar, maar die heb ik helaas niet op de foto gezet. De dag erna at ik nog een ijsje: namelijk een Twizzl van Jamin. De winkel die Swirls verkoopt was helaas nog niet geopend, maar deze was eigenlijk net zo lekker!

 Donderdag voor de proefwerkweek kreeg ik mijn pakketje van Forever 21 binnen! Uiteindelijk heb ik de croptop doorverkocht aan Lucie omdat 'ie voor mij te klein was, maar het jurkje past gelukkig wel!

Die middag maakte ik gelijk foto's waarbij ik het nieuwe jurkje droeg.


De dag erna begon de proefwerkweek en omdat ik twee toetsen had en daartussen een uur moest wachten, ging ik met vriendinnen naar Bagels & Beans! De chocolademelk daar is perfect en de geitenkaas bagel (zonder honing) is op dit moment mijn favoriete bagel!

Bij statistieken kan ik zien waarop mensen zoeken om op mijn blog te komen. Blijkbaar had iemand gezocht op 'achtergronden voor meiden hyves'' en was diegene toen op mijn blog gekomen. Helaas moet ik je teleurstellen: die achtergronden ga je hier niet vinden en hyves bestaat niet meer!

 De donderdag van de proefwerkweek had ik vrij omdat ik toen gewoon geen toetsen had, dus maakte ik een lekker ontbijtje voor mezelf! Geroosterd brood met geitenkaas van Albert Heijn vind ik heerlijk.

Omdat ik vrij had ging ik toch niet de deur uit, dus ik liep lekker in mijn onesie door het huis. // Vrijdag hoefde ik nog maar twee toetsen te maken en toen was de proefwerkweek alweer voorbij! Vorige week zondag ging ik aan de slag met een nieuw filmpje over het maken van bloemenhaarbanden.

Door dat filmpje ontving ik meerdere tweets en instagram berichtjes van mensen die de bloemenhaarband hadden gemaakt, super leuk om te zien! Onder andere Nina (links) en Emmy (midden) maakte ook een bloemenhaarband! Als je 'm ook hebt gemaakt zou ik het leuk vinden om een foto te zien, deze kun je sturen naar mijn twitter (@janieeentje) of instagram (@afashionwayoflife)!

En alweer de laatste foto van deze blogpost, weer een foto van eten. Vrijdagmiddag ging ik samen met mijn moeder naar het V&D prijzencircus. Ik heb niks gekocht, maar mijn moeder kocht wat nieuwe shirtjes. Daarna aten we een lekker aardbeientaartje! De V&D hier wordt verbouwd, dus zit La Place tijdelijk op een andere plek (van daar het plastic bestek), maar daardoor kregen we wel korting!

Dat was alles wat ik afgelopen maand heb gedaan! Ik heb zin in april: dan zijn er altijd veel verjaardagen, maar ook Pasen en eind april ga ik naar Engeland! Wat ga jij komende maand doen? Liefs, Janine.

17 opmerkingen:

 1. Oh, inderdaad veel plaatjes! Leuk maandje heb je achter de rug
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk dat je bij de Mol talk was, en huh, zoeken mensen nog steeds plaatjes voor Hyves? Het verbaasd me vooral hoe ze dan op jouw blog terecht komen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke foto's! En je onesie is zo leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto`s! Dat jurkje staat je zo mooi! Ik heb ook zin in een twizzl ijsje xD
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend leuke maand. Die bloemenhaarband lijkt ik zo ontzettens leuk om te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's!Ook echt leuk dat je bij de Moltalk was:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's! Ik vind dat bloemetjes jurkje zo cute ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Met Art op de foto, hmm dat is geen straf *wenkbrauwwiebel*.
  Al die etensfoto's maken me inderdaad zo hongerig, té jammer dat er geen Bagels bij mij in de buurt zit want die bagel ziet er heeeerlijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die daisy dress en onesie is zooooooo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gaaf dat je bij Moltalk was! Dat jurkje met bloemetjes vind ik erg schattig. Wat leuk dat er zoveel mensen je bloemenkrans hebben gemaakt, ik wil hem ook nog steeds heel graag een keer maken! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk dat bloemenhaarbandje zelf gemaakt! Ik heb er net een besteld op youtube. Jammer dat PLL even voorbij is. Ik vind Moordvrouw en Divorce ook geweldig :).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk! Ik ben nog steeds jaloers op je dat je naar moltalk mocht, en met Art op de foto bent geweest.
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ahh wat leuk. Ik vind dit altijd heel leuk om te zien. Leuke foto met Art. Die bloemen haarband is zo schattig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke My life in pictures. Zo jaloers dat je naar MolTalk mocht, ik reageer ook altijd maar zonder geluk haha. Waar heb je die onesie gekocht? Ik vind 'm onwijs schattig!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. super leuke diary! Ik vind die bananen pannekoekjes ook niks, vreemde smaak hebben ze..

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke foto's weer. Aardbeien op brood is lekker! Ga ik binnenkort ook weer eens doen. Eet ze tot nu toe alleen in de yoghurt of gewoon zo.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!