3/05/2014

Wishlist | eBay Camera Gadgets

Bij de mediamarkt of een andere elektronica winkel vind ik gadgets voor de camera nogal duur, en dat is waarom ik eBay zo leuk vind: je hebt er alles, waaronder dingen voor je camera, voor een lage prijs! Het duurt dat wel wat langer voor dat je je bestelling binnen hebt, maar dat maakt mij nooit zoveel uit. Ik heb nog een paar dingen die ik graag wil aanschaffen voor mijn camera en ik besloot eens op eBay te kijken, of ze die dingen daar hebben!

En dat hadden ze zeker! Ik besloot een kleine wishlist te maken met camera gadgets die ik nog graag wil hebben:


Lace camera strap: $16,49 - Deze band voor mijn camera vind ik heel erg leuk! Hij is best prijzig voor eBay, maar ik weet zeker dat deze het waard is. 

Vintage/aztec camera strap: $4,99 - Deze vind ik ook super leuk en is wat goedkoper dan de camera band met kant erop. Deze is lekker vrolijk!

Neoprene camera bag $2,32  - De camera tas die ik nu heb ik goed, maar als ik een dagje wegga is 'ie nog best wel groot en moet ik daarom een grote tas meenemen. Deze camera tas is een stuk kleiner en daardoor praktischer. 

  Canon Macro Filters $8,00 - Over deze filters heb ik veel goeds gelezen op andere blogs! De 55mm lens maakt geen foto als je té dicht bij een voorwerp bent, dus deze filters zouden dat probleem goed kunnen oplossen! 

Wat wil jij nog bestellen op eBay? Liefs, Janine.

19 opmerkingen:

 1. Leuke wishlist, die bandje met die aztec print is zo gaaf!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die eerste camera strap is zooo mooi! Inderdaad een beetje jammer van de prijs..
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de aztec strap! Het ziet er echt tof uit:) Leuke wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Precies die dingen vind ik zo leuk! Alleen is het misschien wel een beetje link met die camera-straps. Je weet nooit of ze van slechte kwaliteit zijn en als ze opeens breken is het echt heel erg jammer :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt, best gevaarlijk ook! En ik gebruik die band altijd!

   Verwijderen
 5. Heel leuke dingen! Die eerste camera strap is inderdaad super mooi. En zo'n tas lijkt me ook handig! Tof artikel Janine x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke wishlist zeg! Ik vind de camera banden heel erg leuk en de filters lijken me handig! Ik heb helaas zelf geen spiegelreflex, maar zou er graag 1 willen hebben hihi :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke wishlist! Die lace camera strap is echt heel mooi. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk! Zo'n band is echt leuk. En van die filters lijken me super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke wishlist! Ik vind die banden voor camera's echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuke dingen! Die camera straps zijn zo leuk! Die camera is ook handig trouwens, echt leuke dingen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel leuk! Ik ben ook echt opzoek naar een leuke camera strap! Zag op instagram een voorbij komen a la chanel met een chain-ketting. Helaas geen idee waar ik 'm kan vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die camera straps zijn zo schattig! En zo'n neopreen cameratas lijkt me ideaal, ik verpak mijn camera nog steeds in een beenwarmer haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die bandjes voor om de camera zijn inderdaad ontzettend gaaf! Thanks voor het linkje, ik ga ook maar 'ns kijken! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeehh leuke dingen! Ik heb inderdaad ook veel goede dingen over die macro filters gelezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die straps.. Love them! En vooral die aztec is lekker goedkoop. Moet je bij Ebay, naast de verzendkosten, niet ook invoerrechten betalen?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke items, ik heb een hele tijd geleden alweer ook een leuke camera strap gekocht. Die filters heb ik toevallig ook op het oog, al wil ik liever tussenringen, maar die zijn erg prijzig en daarbij kun je beter geen Ebay-spul nemen.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!