3/26/2014

Wishlist | eBay items for spring/summer

Voorlopig probeer ik mij een beetje in te houden met kleding kopen, want ik wil veel sparen voor Engeland, waar ik over een maand heen ga. Maar op eBay kun je zulke leuke kleding vinden voor weinig geld, dat ik er laatst weer een kijkje nam en twee super leuke items tegenkwam die nu op mijn 'watch'-list staan. Die deel ik in deze blogpost!

Crochet lace top $13,68 - Ik blijf kanten tops geweldig vinden en deze vind ik super mooi! In de zomer kan deze top prima met high waisted shorts. Ik zag deze top ook veel op lookbook, ik vind 'm zo leuk!

Sunflower shorts $9,89 - Deze shorts zijn volgens mij nagemaakt van American Apparel, waar ze al snel zo'n vijftig dollar kosten. Dat heb ik er niet voor over, dus ik ging zoeken op eBay en vond deze shorts! Ook deze zijn weer heel erg leuk voor de lente en zomer!

Wat vind jij van deze twee items? En heb jij onlangs nog iets besteld op eBay? Liefs, Janine.

13 opmerkingen:

 1. Ik heb eigelijk nog nooit iets besteld op ebay, oeps. Ik vind wel het kanten top onwijs leuk voor de zomer! Is zo leuk te combineren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind Ebay echt geweldig, maar gek genoeg heb ik er nog nooit iets besteld... Dat kanten topje is zo mooi
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die shorts zijn zo ontzettend leuk! Had ze al een keer gezien & gepast in de american apperal maar ze zijn zo duur....
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beide items zijn erg mooi! Ik heb wel eens kleding besteld via Ebay, viel heel vaak tegen.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die sunflower shorts heb ik laatst ook al bij zitten kwijlen, die zijn zó leuk! Ze hebben er trouwens ook hele leuke skaterskirts van. :)))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw die shorts zijn zo leuk en vrolijk! En die top is leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk leuk! Het laatste dat ik bestelde waren plasticjes voor m'n telefoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk, vind vooral de short supertof, lekker vrolijk! Ik heb weleens iets besteld op eBay maar helaas liep dat niet zo goed dus sindsdien bestel ik er niet meer :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg leuk! Dat hempje lijkt mij erg mooi. Zelf heb ik nog nooit kleding op Ebay gekocht.
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heeel gaaf! Zo zomers en ik heb zo veel zin in de zomer haha. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele leuke dingen! Zelf heb ik eigenlijk nog nooit iets besteld bij ebay, maar dit ga ik misschien binnenkort doen :), leuk dat je naar Engeland gaat :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!