4/17/2014

Fashion | 4x Outfits met Dungarees

Iets wat ik heel leuk vind om te doen, is met nieuwe items die ik heb gekocht, nieuwe outfits uit te zoeken! Een tijdje geleden kocht ik bij de Primark een tuinbroek, die ik binnenkort heel graag wil gaan dragen. Ik heb er vier outfits mee gemaakt en gefotografeerd en in deze blogpost laat ik die vier outfits zien!

De eerste outfit is met mijn Coca Cola top, die ik nauwelijks draag, omdat 'ie wel heel erg cropped is. Met een tuinbroek eroverheen zie je dat minder goed! De top komt van Primark, de tuinbroek ook en de schoenen zijn Dr. Martens. 


De tweede outfit is geïnspireerd op een look die ik op lookbook zag! Een kanten top vind ik ook heel erg leuk staan met een kanten top. Mijn kanten top komt van Sheinside en de schoenen zijn weer Dr. Martens. Deze outfit met de tuinbroek bestaat uit een gebloemde top en sandaaltjes. Alles in deze outfit komt van de Primark. Ik kan niet wachten tot ik de sandalen kan dragen, want ze zitten z├│ lekker!

De laatste outfit is mijn favoriet! Ik vind deze look heel festival-achtig, deze outfit zou ik zelf dragen op vakantie! De kanten top is van H&M, de rugzak van Primark en de schoenen van Converse. 

Dat waren alle vier de outfits! Ik neem mijn tuinbroek zeker mee in mijn koffer naar Engeland, nu nog hopen op goed weer! Welke outfit is jouw favoriet? En hoe zou jij dungarees combineren? Liefs, Janine.

23 opmerkingen:

 1. De tweede en vierde outfit zijn mijn favoriet! Dit zou je erg leuk staan.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat supertof gedaan! Ik heb zelf ook een dungaree en ze zijn zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De derde outfit vind ik het mooist!
  Maar ze zullen je alle vier heel goed staan
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. awh ik hou van tuinbroeken! Heel erg leuke combinaties heb je gemaakt. En wauw die sandaaltjes bij de derde outfit, luvvv.
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie outfits heb je samengesteld, ik vind dungarees heel leuk, maar zelf sta ik er niet mee :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke inspiratie! Echt super leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfits allemaal. De eerste is toch mijn favoriet, een korte top eronder vind ik echt leuk staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind ze allemaal leuk, maar de laatste is mijn favoriet. Ze staan je vast allemaal super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superleuk! Ik vind ze allemaal erg leuk, maar ik denk dat ik de twee laatste het leukst vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie outfits! De 4e vind ik persoonlijk het leukst, en die tas is zoooo gaaf<3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die laatste is overduidelijk mijn favoriet. Met dat rugzakje, echt zoo leuk! Die wil ik ook dragen die outfit ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind ze allemaal echt heel erg leuk!

  lifeofdiya.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De eerste en derde outfit vind ik er het leukste uit zien! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk!! Draag je hem ook als het wat kouder is? Dus met lange mouwen + panty?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb 'm nog niet aangehad, maar ik denk dat ik er ook wel leuke combinaties mee kan verzinnen voor koudere dagen, daar komt vast wel snel een outfit mee op mijn blog (maar ik hoop natuurlijk dat het super lekker weer wordt zodat ik deze outfits aan kan doen ;) )

   Verwijderen
 15. wat een leuke outfits heb je samengesteld

  BeantwoordenVerwijderen
 16. jaaa ik ben er ook zo gek op! Die sandalen van de primark zien er echt mooi uit :)
  Leuk artikel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wat een mooie outfits! Ik vind de tweede heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een suuuuuper leuke outfits! Ik wil ook graag zo'n tof tuinbroekje. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hele leuke outfits! De laatste is mijn favoriet. Ik vind de rugzak zoo leuk! Oh, en dat coca cola shirt is ook super tof. c:

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke combinaties,
  vooral met kant vind ik 'm leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!