4/07/2014

Fashion | Een kijkje in mijn Kledingkast

Toen ik een tijdje geleden de reacties aan het lezen was op een blogpost, zag ik staan 'ik zou wel eens een kijkje in jouw kledingkast willen nemen'' en dat bracht mij op het idee om er een blogpost over te schrijven! Ik heb wel vaker mijn kamer gedeeld, maar nog nooit mijn kledingkast.


Eigenlijk bestaat mijn kledingkast uit twee delen, het eerste deel daarvan is mijn kledingrek. Deze kocht ik twee jaar geleden bij de Ikea en ik ben er nog steeds super blij mee! Aan dit rek hangt het grootste deel van mijn kleding.


Ook mijn schoenen staan op dit rek. In de dozen zitten nog meer schoenen en panty's. Het kledingrek heeft ook nog haakjes aan de zijkant, hier hangen mijn kettingen, bloemenhaarbanden, een canvastas met sjaals en wat tasjes van Brandy Melville aan.

Het tweede gedeelte van mijn kledingkast is een gewone kledingkast met schuifdeuren. Daarvoor staat mijn paspop, die mijn moeder afgelopen zomer vond bij een winkel die ze niet meer ging gebruiken. De outfit die mijn paspop aan heeft zou ik heel graag willen dragen nu!


In mijn kast ligt eigenlijk alles wat niet op het kledingrek kan/past. Van boven naar beneden: ondergoed, bikini's en (nog meer) panty's, op de volgende plank liggen tops, leggings, basic hemdjes en 5-euro-rokjes. Daaronder truien en vesten en daar weer onder shorts en broeken.Zo ziet mijn kledingkast er dus uit! Hoe ziet jouw kledingkast eruit? Liefs, Janine.

24 opmerkingen:

 1. Oh, mooie kledingkast! Dat jurkje en dat tasje op die paspop is zo leuk, je kledingrek is ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh em gie ! Dat kledingrek is zo gaaf!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van kledingrekken! Allen geen plaats...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh wat leuk om te zien! Super tof dat kledingrek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk om te zien, ik ben altijd erg benieuwd naar andermans kledingkast. Is dat kledingrek van de Ikea goed? Kan die aardig wat gewicht houden? Ik heb namelijk twee kledingrekken maar deze kunnen niet zoveel hebben en na een paar dagen zakken ze al in en gaan ze scheef staan of storten ze in..
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze doet het prima! Ik heb 'm nu al zo'n twee jaar en er is niks geks mee. Hij is ook wel iets prijziger (ik gok 70 euro), maar de kwaliteit is top!

   Verwijderen
 6. Heel leuk, zo'n kledingrek is echt mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om een kijkje te kunnen nemen in jouw kledingkast! Vooral je kledingrek is heel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaloers op je kledingrek, ik smeek er nog steeds om haha. Ik vind je nieuwe schoenen van de Primark trouwens heeel leuk, had ze ook gepast maar ze hadden mijn goeie maat niet meer :(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo een kledingrek wil ik ook waar heb je die vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah leuk! Ik heb ook een kledingrek, maar die van mij hangt aan de muur. En ik heb nog een laag kastje met ook allemaal ondergoed, sokken en broeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk! Dat kledingrek ziet er echt leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superleuk om eens een kijkje mogen te nemen in je kledingkast, je hebt echt waanzinnig veel en elke keer combineer je het weer superleuk!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Echt leuk om te zien! Wordt je kleding niet sneller stoffig als ze op een kledingrek hangen en niet in een kast?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Waauw, ziet er mooi uit! Ik ben erg jaloers op je kleding hihi. Leuke post!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Als mijn zus straks het huis uit is krijg ik een hele grote kamer, dan wil ik ook echt een kledingrek in mijn kamer! Ik heb nu een hele grote kast met een spiegel.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. leuk artikel! Ik moet echt ook zo'n kledingrek zien te scoren als ik op kamers ga :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk om te zien! Ik hou zo van kledingrekken, ziet er altijd leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke post! je kleren zien er zo schattig uit!
  Echt een superleuke kledingstijl!
  Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!