4/10/2014

Fashion | H&M Favorites

Gisteren bracht ik weer eens een bezoekje aan de H&M site (iets wat ik te veel doe) en kwam ik super leuke items tegen! Onder andere een mooie little black dress, een super fijne basic voor in je kledingkast. Dit jurkje zag ik ook nog in pastelkleurtjes en met een printje dus ik ga zeker eens in de winkel kijken daarvoor! Ook vond ik een super mooie bustier/bralet, met madeliefjes! Wat vind jij van deze twee items? Liefs. Janine.

11 opmerkingen:

 1. Ik neem ook vaak een kijkje op de h&m site, leuk items!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat topje is echt geweldig! Ik had hem al gezien. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat topje is echt heel erg leuk! Maar zelf zou ik zoiets denk ik nooit durven dragen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie items, dat zwarte jurkje is een hele goede basic!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superschattig allebij! Ik kijk echt bijna dagelijks op de h&m site hahah

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allebei heel leuk! Ik zou denk ik niet in dat tweede topje durven lopen, maar ik ben er wel verliefd op ben ik bang hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat jurkje zag ik ook en ookal ben ik niet zo van de spagettibandjes zonder iets er over heen (zo naakt!) vond ik he top het model toch wel heel erg mooi! Misschien ooit eens passen als ik hem in de winkel tegen kom :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Allebei heel leuk! Vooral die bralet (:
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!