4/13/2014

Fashion | Outfits of the Week

In deze blogpost laat ik weer eens de outfits zien die ik afgelopen week heb gedragen, van maandag tot en met vrijdag! Omdat er op mijn blog veel outfitposts online staan, lijkt het mij leuk om ook eens te laten zien wat ik naar school draag (ook al draag ik ook vaak die outfits naar school). Op de foto's zie je geen schoenen, maar ik droeg de hele week mijn zwarte allstars!

Maandag - Dit is één van mijn favoriete outfits! De top komt van Primark (ik droeg hier ook een zwart vest bij van Primark) en mijn shorts van Chicnova.Dinsdag - Deze dag droeg ik weer eens mijn grijze jasje met een skater skirt en een geprint topje. Het jasje en de top komen van H&M, de skaterskirt en de riem van Primark.

Woensdag - Dit jurkje draag ik echt heel vaak! Hierbij droeg ik een zwart vest van Primark, maar deze staat niet op de foto. Het jurkje komt van Forever 21.

Donderdag - Deze outfit kon je gisteren ook al zien in een outfitpost! De top en het rokje komen beiden van H&M.

Vrijdag - Dit topje met watermeloenen had ik nog nooit aangehad, dus het werd tijd om die eens aan te doen! Ik denk dat ik deze outfit zeker vaak ga dragen in de zomer (dan natuurlijk zonder panty en zwart vest). De top komt van Primark en de shorts van H&M.


Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

19 opmerkingen:

 1. Dinsdag en woensdag zijn mijn favoriet! Super leuk, je hebt een geweldige stijl!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfits heb je deze week aangehad, dat laatste topje met meloentjes is zo cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfits! Ook leuk gecombineerd,
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gedaan zo! Ik ben echt jaloers op jou kleren hihi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind die met het watermeloen topje het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maandag en vrijdag vind ik het leukste! Superleuke outfits weer, de top met watermeloenen en je kanten short vind ik heel erg mooi!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die tweede outfit is heel leuk!

  x Isabella

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind je donderdag outfit het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik vind de outfit van vrijdag zo cute! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om te zien! Vooral omdat ik soms denk: zullen al die meiden er elke dag zo leuk uit zien of doen ze dat alleen voor de foto? :P
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tof! 1 en 4 vind ik het leukst denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. aaaah sinds ik he volg op instagram inspireer je me echt tot het dragen van Skater skirts, wauw zulke leuke outfitss

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!