4/27/2014

I Like | Grafea Backpacks

Ongeveer een jaar geleden kwam ik voor het eerst een rugzakje van Grafea tegen op Lookbook en ik vond zo'n rugzakje gelijk geweldig! Helaas kosten deze rugzakjes tweehonderd(!) pond. Dat zou ik nooit over hebben voor een rugzakje, maar misschien dat ik ooit een goede lookalike vind, bijvoorbeeld bij Primark. In ieder geval staan er een heleboel leuke looks met zo'n rugzakje op lookbook.
Source
Hier zie je drie outfits met zo'n rugzakje! Vooral de derde outfit vind ik leuk en het rugzakje van de middelste outfit vind ik het mooist! Zelf zou ik het liefst een bruine of zwarte rugzak kopen, omdat die bij elke outfit past!


Wat vind jij van deze rugzakjes? Liefs, Janine.

11 opmerkingen:

 1. Wauw, ik vind ze superleuk. Ik vind vooral de eerste rugzak (die roze) heel erg tof, haha. Wat favoriete outfit betreft vind ik de eerste heel leuk, lekker casual!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben al zo lang op zoek naar een zwarte rugtas! Ik vind deze echt heel tof! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooh ja deze rugzakjes zijn zo gaaf! Helaas zijn ze inderdaad super duur, maar misschien ooit onder het mom van "goede investering"...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat ze zo duur zijn want ze zijn inderdaad super leuk! Is er geen goedkopere variant op ebay ofzo? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw die roze is echt geweldig!
  Vroeger moest ik echt niks van rugzakken hebben maar begin ze steeds leuker te vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn zo schattig!

  lifeofdiya.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat een leuke tassen. Ik moet er nodig één aanschaffen!
  Helaas is m'n geld een beetje aan het opraken, haha.
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, die zijn leuk! Vooral de bruine vind ik mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik heb nog een leren van mijn zus van vroeger liggen die vind ik ook zo stoer! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!