4/26/2014

New in | Ebay

Een tijdje geleden bestelde ik weer eens wat items op eBay, waarvan de meerderheid al bij mij aangekomen is! Ik bestelde onder andere een camera tas, een aantal kettingen voor mijn zusje omdat ze jarig is geweest en gebloemde shorts. In deze blogpost laat ik deze items zien!

Neoprene camera bag - $4,56 CAD Dit ding ziet er misschien wel een beetje raar uit, maar dit is een camerahoes! Ik heb nu al wel een cameratas maar als ik ergens heen ga moet ik die hele tas meenemen en dat neemt weer veel ruimte in in mijn tas. Dit hoesje is misschien iets minder goed in bescherming, maar beschermt nog steeds goed en neemt minder ruimte in! Mockingjay Necklace $1,56 & Timeturner Necklace $1,45   Voor mijn zusje bestelde ik drie kettingen, waarvan er al twee bezorgd zijn. De eerste is een ketting met een spotgaai van de Hongerspelen eraan. De andere ketting is Hermelien's Time Turner van Harry Potter, stiekem vind ik deze zelf ook heel leuk! Nog leuker is dat deze echt kan draaien.Floral shorts $6,29 Dit broekje ziet er in het echt iets anders uit dan ik had verwacht, maar ik vind 'm nog steeds super leuk! Ik denk dat ik deze heel vaak ga dragen in de zomer, vooral in combinatie met een kanten top staan deze shorts denk ik heel erg leuk!


Dat waren voorlopig weer mijn eBay aankoopjes! Heb jij onlangs nog iets besteld op eBay? Liefs, Janine.

16 opmerkingen:

 1. Hele leuke aankoopjeas! Vooral dat shortje is echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die floral shorts is zo leuk! Hele mooie aankopen meid!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kettingen zijn echt heel tof! Ik heb die nog nooit gezien! En dat shortje is echt heel erg lief :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankoopjes, lief dat je die kettinkjes voor je zusje bestelde!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw die kettingen zijn zo gaaf! Ik ga zeker eventjes kijken op ebay. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh, leuk die kettingen! Dat broekje ziet er ook heel gaaf uit. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie aankopen! Die kettingen vind ik erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke aankoopjes, de camerahoes ziet er handig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw leuke vrolijke short, en die ketting met spotgaai is leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke aankopen! Dat shortje is heel gaaf! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat broekje is zo schattig, en die Hermelien ketting vind ik ook heel tof haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke aankopen! Zo'n camerahoes zocht ik ook nog! Ik heb een camera-rugtas en heb vaak ook niet echt zin om de hele mikmak mee te zeulen terwijl ik alleen de camera nodig heb. Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!