4/16/2014

New in | Van Tilburg Online

Afgelopen week mocht ik wat uitzoeken van de webshop Van Tilburg Online, en vrijdag kwam mijn bestelling binnen! Van Tilburg online is een soortgelijke webshop als Sans Online, ze hebben namelijk allemaal verschillende merken. De levering van Van Tilburg Online is lekker snel en ze hebben heel veel kleren op de site staan. Ik heb er twee kledingstukken besteld!

Van witte kanten tops kan ik nooit genoeg hebben! Ondertussen heb ik er alweer drie, en deze top vult mijn collectie aan! Ik vind het patroontje van het kant heel mooi bij deze top, en de onderkant vind ik heel leuk! Deze top kost €34,95 en komt van Only. Gisteren konden jullie deze ook al zien in een outfitpost!


Ook bestelde ik een oranje vestje, voor koningsdag! De kleur is iets lichter in het echt dan op de foto. Toen ik deze ging passen kwam ik er wel achter dat de kleur oranje me niet heel goed staat, maar voor die ene dag ik het jaar vind ik het niet erg! Dit vest kost €15 en is van Vero Moda.


Wat vind jij van mijn aankoopjes? Liefs, Janine.

12 opmerkingen:

 1. Wat een leuke aankoopjes! Ik vind het topje heel mooi, en wat leuk dat je een oranje vest hebt gekocht voor koningsdag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben niet zo gek op oranje, de top is wel heel erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi dingetjes heb je uitgezocht, dat kanten topje is super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben echt verliefd op die kanten top!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat topje is echt heel leuk

  lifeofdiya.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leukleuk! En wat super leuk dat je er iets uit mocht kiezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Ik hou niet zo van oranje, maar die kanten top is echt super schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De kanten top is heeel leuk ... maar ik vindt hem een beeje prijzig..nogsteeds leuk hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!