4/21/2014

Personal | Four years of A Fashion Way of Life!

Precies vier jaar geleden, op 21 april 2010, schreef ik de allereerste blogpost op deze blog. Toen heette mijn blog nog 'Viva Fashion'' en ging mijn blog nog over van alles en nog wat. Vier jaar later heet mijn blog 'A Fashion Way of Life' en gaat mijn blog vooral over mode! Ook plaatste ik 950(!) blogposts, deze blogpost is precies nummer 950.
Zo zag mijn eerste header eruit! Zoals je ziet heette mijn blog nog Viva Fashion, later veranderde dat in xoxo Janine en daarna in A Fashion Way of Life. Ik maakte een jaar geleden ook een overzichtje van hoe de layout van mijn blog er de afgelopen jaren heeft uitgezien, die blogpost kun je hier vinden. 


Na al die vier jaar wil ik graag bedankt zeggen. Ik wil iedereen bedanken die mijn blog bezoekt en/of volgt. Ik weet het moment dat ik honderd volgers had nog heel erg goed, Intussen heb ik er meer dan duizend, waar ik super blij mee ben en stiekem ook een beetje trots op ben. Door mijn blog heb ik hele leuke vriendinnnen ontmoet en ik word altijd blij als ik de reacties op mijn blogposts lees! Op naar de vijf jaar! Nogmaals, iedereen super bedankt! Liefs, Janine.

28 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je blog alweer 4 jaar bestaat! Gefeliciteerd! Ben erg blij dat ik hem heb ontdekt, je schrijft zulke leuke artikelen en ik haal altijd inspiratie uit je outfits :) Hoop dat je nog lang door blijft bloggen!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! :)
  En nog vele jaren haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahw, gefeliciteerd, wat grappig dat net dit je 950e blogpost is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Hopelijk ga je ook nog lang door met bloggen!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeeeej, gefeliciteerd! Zo grappig dat onze blogverjaardagen op dezelfde dag zijn :D Hopelijk blijf je nog lang doorgaan met bloggen want ik vind je blog super leuk! Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige mijlplaal! Van harte gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd! En wat gaaf dat je in die tijd zoveel volgers hebt gekregen:)

  x Isabella

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd, vier jaar alweer! Ik hoop dat je nog heel lang door blijft bloggen!
  LIefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Grappig, mijn blog bestaat over 10 dagen 4 jaar haha. Gefeliciteerd met je blog en inderdaad: op naar de 5 jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd! Ook leuk om te zien hoe iedereen van hetzelfde punt is vertrokken (zie de header) en ongeveer op hetzelfde punt aankomt na 4 jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd! Ik weet nog dat ik vorig jaar volgens mij een post van 3 jaar zag :-) hoop er volgend jaar weer eentje te zien, keep on blogging!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, vier jaar alweer, dat is lang! Je hebt al heel veel (leuke) berichten geplaatst. Gefeliciteerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat super, gefeliciteerd!
  Hopelijk mogen we nog lang van je blogposten genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd! 4 jaar is echt al een poos inderdaad. Ik blog in October ook al weer vier jaar! Leuk dat je zoveel volgers hebt gekregen in die tijd, dat is vast een heerlijk gevoel :)

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow wat heb jij al veel artikelen geschreven! 4 jaar wow wat veel. Gefeliciteerd! Ik blijf je zeker volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super! Ik vind jou persoonlijkheid echt zo fijn! Normaal zijn de 'bekende' bloggers nooit echt betrokken met hun volgers en bezoekers, maar jij leest reacties, antwoord wel eens, en maakt zelfs een blogpost over! Je bent echt zo een leuke meid! Hoewel je heel veel succes hebt, blijf jij met je beide voeten op de grond! Respect, Janine! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!