4/27/2014

Personal | My Life in Pictures: April

April is nog niet afgelopen, maar ik blik alvast terug op de afgelopen maand! Ik ging in april twee keer naar de Primark, een keer naar de bioscoop, vierde ik Pasen en waren er veel feestjes van jarigen waar ik naartoe ben geweest!


Aan het begin van de maand maak ik altijd weer een nieuwe kalender in mijn blogboekje, zodat ik een goed overzicht heb van de blogposts voor de komende maand. Dit vind ik heel fijn werken!

 2 April was mijn moeder jarig, dus op 1 april gingen we uit eten! We gingen naar de Pizzeria, wat altijd heel erg lekker is!

Zoals ik al vertelde ging ik afgelopen maand twee keer naar de Primark in Zoetermeer: de eerste keer was op een vrijdagavond. Nadat we naar de Primark geweest waren, gingen we eten bij La Place.

De volgende dag maakte ik gelijk foto's van mijn nieuwe aankoopjes voor een blogpost en daarna nam ik ook nog een shoplog op. 

Mijn typische lazy sunday: uitslapen, outfit foto's maken, een beetje mijn kamer opruimen en wat series kijken of een film. Ook deze maand had ik zo'n zondag, en toen keek ik wat afleveringen van Rizzoli & Isles.

Perfecte timing!

Thuis komen van school en dan een pakketje vinden in de woonkamer is altijd heel leuk. Ik had een bestelling geplaatst bij Van Tilburg Online en na twee dagen kwam deze binnen!Jaaa, Bethany Mota volgt me! Ze is mijn favoriete YouTuber dus ik was super blij toen ik dit zag!

Ik ging naar Divergent! Ik had verwacht dat het weer zo'n Hunger Games-achtige film zou zijn, maar ik vond het een super leuke film! En naar groot scherm kijken naar Four/Theo James is ook geen straf.

In april was het natuurlijk Pasen, en mijn favoriete koekjes waren weer te koop in de winkel. Jammer dat deze alleen met Kerst en Pasen te koop zijn!

Daar zeg ik geen nee tegen!

Toen ik voor de tweede keer deze maand naar de Primark ging, probeerde ik een maxiskirt. Helaas was deze te kort, dus ik ga verder op zoek.

Eerste paasdag was het heerlijk weer! Ik spendeerde mijn middag in de tuin met monchoutaart en een nieuw boek dat ik voor €1,50 kocht bij de kringloop. Intussen heb ik dit boek alweer uit! Sowieso lees ik thrillers altijd snel uit omdat ze gewoon super spannend zijn.

De dag erna was het niet alleen tweede paasdag, ook bestond mijn blog vier jaar! Ik wilde speciale foto's maken dus gebruikte ik confetti, wat een beetje een troep gaf in mijn kamer.

Tweede paasdag kwam er familie en hadden we een hele uitgebreide paaslunch! Er stond uiteindelijk nog veel meer op tafel dan dat je hier op de foto ziet.

Cupcakes! Natuurlijk met paas-versiering.

In april keek ik eindelijk Frozen! Ik kende de liedjes van een tijdje en die vind ik super leuk, dus het werd tijd om de film zelf te kijken. Ook al is het een Disneyfilm, denk ik dat deze film leuk is voor alle leeftijden (wat Disneyfilms eigenlijk ook zijn).

Vrijdag ging ik nog even snel weer langs de kringloop, want de vorige keer zag ik nog twee boeken van de Rizzoli & Isles serie, maar die heb ik toen niet gekocht. Ze waren er nog, dus die heb ik meegenomen! Bij elkaar hebben deze vier boeken mij maar €5,50 gekost. Ik neem twee boeken mee op vakantie!

Dat waren alle foto's van de afgelopen maand! Vandaag ga ik met Bo naar Amsterdam, waar ik heel veel zin in heb! Vanavond moet ik snel mijn tas inpakken want morgen ga ik op vakantie! Fijne zondag (& vakantie) allemaal! Liefs, Janine.

15 opmerkingen:

 1. Ziet er weer uit als een hele leuke week! Wat gaaf dat Bethany jou volgt, stiekem wel een mijlpaal!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat maak je gezellige foto's! Ik vind het altijd zo leuk om een soort diary te lezen met foto's!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, leuk diary, leuk dingetjes heb je gedaan! Gefeliciteerd met het 4 jarig bestaan van je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke foto's! Ik maak mijn planning altijd op mijn telefoon agenda :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuke foto's! En wat leuk dat je twee keer naar de primark bent geweest. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook naar Divergent geweest, super leuk! En wat gaaf dat Bethany je volgt woow. En wat toevallig, ik heb deze maand ook eindelijk frozen gekeken! Zo leuk he? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke foto's!
  Frozen moet ik ook maar eens gaan kijken, haha.
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuke foto's allemaal! Leuk van die vintage boeken, ik lees ook altijd lekker veel in de vakanties:)
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een hele fijne vakantie :)! Leuk dit overzicht. Dat paasontbijt en die cupcakes zien er lekker uit :D! Ik vond Divergent ook een toffe film :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's! Ik vind het altijd leuk om zo'n "behind the scenes" foto te zien, van je kalender hier :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's! Super tof dat Bethany jou volgt haha! En veel plezier op vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!