5/02/2014

Beauty | Make-up wishlist Engeland

Als ik naar Engeland ga kan ik het natuurlijk niet laten om wat te gaan shoppen! Ik heb al een hele tijd geen beauty producten meer gekocht, maar door de vele hauls en vlogs die ik heb bekeken over Londen heb ik toch een kleine wishlist gecreëerd. Het zijn vooral producten die ik graag wil kopen, die in Nederland moeilijk te krijgen zijn.

Collection 2000 concealer - Deze concealer heb ik gezien in veel shoplogs en ik heb er veel goeds over gehoord! Ik gebruik momenteel de concealer van Essence en die lijkt heel erg op die van Collection 2000. Als ik deze zie in de winkel, koop ik 'm zeker!

Baby Lips 'Peach Kiss'' - In Nederland zijn er volgens mij vijf soorten Baby Lips verkrijgbaar en in andere landen (Duitsland, Engeland) is er nog een andere kleur verkrijgbaar: Peach Kiss. Ik heb al één Baby Lips lipbalm en die bevalt goed, en deze ziet er heel leuk uit!

Barry M Nail Polish - De lakjes van Barry M vind ik er altijd super mooi uitzien en ze hebben veel verschillende kleurtjes. Daarnaast hebben ze ook nog speciale nagellakjes met verschillende effecten, waar ik erg benieuwd naar ben!

Butterbeer Lipbalm - Eigenlijk weet ik niet zeker of ze deze lipbalm wel hebben, maar ik denk het wel. We gaan ook naar de Harry Potter studio's waar ook een winkel is, waar ze deze vast wel verkopen! 

Welke beautyproducten uit Engeland raad jij aan? Liefs, Janine.

17 opmerkingen:

 1. Oeh ik zou die babylips ook wel willen hebben! En ik vind de lakjes van berry m ook heel fijn!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, mooie wishlist! Die "peach kiss" babylips ziet er goed uit! Veel plezier in Engeland

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die butterbeer lipbalsem ziet er zo leuk uit! Leuke wishlist, en de concealer lijkt me ook altijd erg fijn. :) Have fun nog in engeland!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook erg benieuwd naar die nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Harry Potter studio's, ik ben zo jaloers! Zo'n butterbeer lipbalm lijkt me zo leuk. de andere producten trouwens ook. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga in juli naar Londen en ik ben ook al een lijstje aan het opstellen met beauty spulletjes die ik erg graag wil kopen! De Collection 2000 concealer wil ik zeker halen en ik wil ook heel graag de echte Real Techniques kwasten kopen :) Verder wil ik ook graag even snuffelen bij de schappen van Barry M, Sleek, MUA, Soap and Glory en Urban Decay ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke wishlist! Boven mij zijn al zeer goede aanraders genoemd, Sleek is echt geweldig en ik vind de rose gold erg mooi. RealTechniques zijn ook zeker aanraders. Voor de rest ken ik niet echt bekende merken... als ik zelf in Londen zou zijn, zou ik de Superdrug leegkopen, haha! Veel plezier in Londen!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie lakjes van Barry M. Die concealer lijkt me ook erg fijn, en die baby lips zien er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er leuk uit! De kleur van de lakjes zien er ook erg mooi uit.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke wishlist! Die lakjes van Barry M wil ik ook al heel lang hebben. In Londen kan je ook heel goed bij de Forever21 shoppen! (misschien een tip?;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die concealer wil ik ook nog graag proberen! Die lijkt me zo geweldig :D Mooie wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De barry m nailpolishes zijn echt super goed en ze hebben onwijs mooie kleuren :))

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk! Ik kan je niks aanraden, ik heb nog nooit beautyproducten in Engeland gekocht, haha. Tof dat je naar de Harry Potter studio's gaat, lijkt me zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Sleek!! De concealer is zeker top, Barry M nagellak is ook tof. Kijk even op mijn blog als je nog meer info wilt, ik heb een artikel over London, mijn tips enzo ;) (www.gekopmakeup.blogspot.nl) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke wishlist! Ik heb zelf een Barry M lakje gewoon van de River Island, echt goede kwaliteit! :)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!