5/24/2014

Fashion | 5 Outfits I'd love to wear today

Eén van de leukste dingen om te doen als je net nieuwe kleding hebt gekocht, is verschillende outfits bedenken met je kledingstukken. Meestal ontdek ik dan gelijk een hoop leuke outfits met één topje! Gister legde ik ook weer wat outfits bij elkaar, dit keer voor een 'outfits I'd love to wear today' blogpost. Alle outfits zijn lekker zomers!
Top - Forever 21
Skirt - Forever 21 
Wedges - Primark

Top - Subdued
Shorts - Levi's
Shoes - Converse

Top - Forever 21
Skirt - Forever 21
Wedges - H&M 

 Playsuit - H&M
Sandals - Primark
Backpack - Primark

Top - Primark
Skirt - Primark
Sandals - Primark

Ik kan niet wachten tot ik deze outfits aan kan doen, ik vind ze allemaal even leuk! Waarschijnlijk zul je snel één van deze outfits herkennen in een outfitpost. Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine. 

9 opmerkingen:

 1. Waaauw allemaal superleuk! Ik vind 4 denk ik het leukst, maar eigenlijk kan ik niet zo goed kiezen^^
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfits! Ik vind de derde outfit zo leuk, dat rokje is zo vrolijk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw die 3e outfit is zoooooo leuk. Die is echt leuk gecombineerd, gewoon perfect.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldige outfits! Nummer 5 is mijn favoriet! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk! Die derde is mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat tweede topje is echt prachtig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind outfit 2 en 4 heel erg leuk! Je maakt altijd van die leuke combinaties!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!