5/23/2014

Flashback Friday | Mijn kledingstijl 3 jaar geleden

Als je mijn blog al wat langer volgt weet je dat mijn blog al vier jaar bestaat. Nu plaats ik er best veel vaak een outfitpost, maar vier jaar geleden was dat wel anders. Drie jaar geleden plaatste ik wel heel vaak een foto van mijn outfit! Mijn kledingstijl was toen wel ontzettend anders.  Net zoals nu droeg ik vier jaar geleden veel jurkjes, rokjes en shorts, maar toch was mijn kledingstijl heel anders. Ik vind het leuk om eens terug te blikken!

Er zitten outfits bij die ik nu nog steeds leuk vind, maar ook een hoop die ik nooit meer zou aandoen. Deze outfit hieronder vind ik nog erg leuk, maar zou ik nu niet meer dragen.


Drie jaar geleden maakte ik de foto's van mijn outfits gewoon binnen in de woonkamer of in mijn eigen kamer. Ook droeg ik meestal simpele rokjes van de H&M met daarop een topje en een vest.


Witte legging... 
Ik vind het echt super leuk om terug te zien, mijn stijl is best wel veranderd. Welke outfit vind jij het leukst? En wat was jouw kledingstijl drie jaar geleden? Liefs, Janine.

14 opmerkingen:

 1. Haha dit is zo leuk om te zien! Grappig dat je toen ook al zulke leuke printjes droeg als nu. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te zien. Toen ik zo oud was als jou liep ik altijd in eens spijkerbroek en slonzige trui.. Kun je het je voorstellen xD
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha wat een leuk artikel! Echt schattig ben je daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn kledingstijl was ook heel anders. Ook veel met die zwarte H&M-rokjes, haha. Ik vind die laatste het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De schattige printjes blijven wel leuk. De witte legging kan echt niet haha. Pff, 3 jaar terug was ik helemaal gek op m'n baseball jack.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk artikel! Je wilt niet weten hoe ik er 3 jaar geleden bij liep. Colourblocking op de foute manier, te grote skinny jeans met hoge strakke laarzen en verschrikkelijke T-shirts. Achja, dat hoort erbij. Nu loop ik er wel normaal bij haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aww wat schattig! Je had al best een leuke stijl! Ik vind de outfit met die roze top, spijkerbroek en uilenketting echt leuk haha! Zoiets zou ik nog wel aantrekken! Alleen zonder die ketting ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat onwijs leuk om te zien! de laatste outfit vind ik wel leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aaaawh die oude foto's zijn zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind je stijl nu leuker! Maar wel leuk om zo terug in de tijd te gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!