5/08/2014

Inspiration | Instagram Photographers #2

Ik blijf maar nieuwe leuke instagram accounts ontdekken met ontzettend mooie foto's, waar ik echt veel inspiratie uit haal. In deze blogpost deel ik weer drie van mijn favoriete instagram fotografen! Dit keer zijn het personen die vooral veel (zelf)portretten plaatsen.

@watchtheocean Dit is het instagramaccount van Anna, waar zij veel zelfportretten post maar ook foto's zoals je rechtsboven ziet. Wat ik leuk vind is dat ze al haar foto's in een bos of ergens anders maakt, wat er heel erg mooi uitziet. Dit account vind ik ook een inspiratie voor outfitfoto's!


@vincentbphotography is het account van Vincent. Hij plaatst niet zo vaak zelfportretten, maar juist veel foto's die hij heeft gemaakt van andere mensen. Op zijn foto's zie je in de achtergrond altijd veel bokeh, wat ik prachtig vind.

@sofiesund dit account is mijn absolute favoriet van alle instagram fotografen die ik volg! Ook Sofie post veel zelfportretten waar ze veel met licht doet, zo vind ik de eerste foto prachtig door het tegenlicht. Ook op Sofie's foto's zie je veel bokeh. 

Kende jij deze accounts al? Wie is jouw favoriete instagram fotograaf? Liefs, Janine.

9 opmerkingen:

 1. Wauw! Die laatste volg ik ook, zulke mooie foto's. Naar de andere twee accounts ben ik erg benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Hele mooie inspiratie! Die laatste ga ik zeker volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de foto’s van Vincent echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat een toffe accounts! Ik ben steeds op zoek naar nieuwe leuke accounts om te volgen, dus bedankt voor het delen. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een mooie foto's! Ik volg het laatste account al een aardig tijdje.
  Zij maakt echt zulke mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, hele mooie accounts zeg! Vind de eerste echt geweldig. Sofiesund volg ik ook al lange tijd! Prachtige foto's maakt ze :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!