5/12/2014

New in | CaseApp iPhone Case

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van CaseApp met de vraag of ik zelf een iPhone hoesje wilde ontwerpen, daar heb ik natuurlijk gelijk ja op gezegd! Op de website van CaseApp kun je je eigen laptopstickers en dus ook mobielhoesjes ontwerpen. 

Het duurde wel even voordat ik een goede foto heb kunnen vinden voor het hoesje, maar na een tijdje had ik een goede! De site van CaseApp geeft goed aan of je foto groot genoeg is en als de kwaliteit van de foto te slecht is, geeft de site dit ook aan.

De levering van CaseApp is helaas niet heel erg snel: ik bestelde dit hoesje ongeveer met Pasen en vrijdag kwam 'ie binnen. Dit komt denk ik ook omdat Pasen, koningsdag en 5 mei allemaal zijn geweest en dan bezorgen de postbodes niet.

Ik ben heel erg blij met dit iPhone hoesje! Ik heb de iPhone 4s en aan de zijkant zijn er ook openingen voor de volumeknopjes, zodat je die nog steeds kunt gebruiken. Het hoesje voelt heel stevig aan en de print voelt heel glad aan.


Ik ben heel blij met dit hoesje! Als je zelf een hoesje wilt ontwerpen, kun je dat hier doen. Een hoesje voor de iPhone 4s kost €29. Wat vind jij van mijn nieuwe iPhone hoesje? Liefs, Janine.

17 opmerkingen:

 1. Wauw wat een tof hoesje! Ik vind het printje echt leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er heel gaaf uit! Alleen heb ik niet echt een Iphone meer...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauww hij is echt super leuk! Dat ga ik ook een keer doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het ontzettend mooi! Leuk dat je die hebt mogen ontwerpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow die is echt heel erg mooi Janine.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk hoesje! Ik vind het mooi dat de print ook aan de zijkanten doorloopt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is gaaf! En inderdaad, je ziet niet vaak dat zulke sites hun print laten doorlopen aan de zijkanten, dus dat is wel een grote pluspunt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een gaaf hoesje, ziet er echt onwijs leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Apart hoesje. Zelf heb ik het niet zo op dit soort opklik hoesjes. Ik gebruik uitsluitend flip-over hoesjes. Met als resultaat dat mijn iPhone zelfs na 2 jaar intensief gebruik nog geen enkel krasje heeft opgelopen.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!