5/05/2014

New in | Forever 21 London shoplog

Toen we donderdag naar Londen gingen, mocht ik ook even shoppen bij Forever 21. Vorige week bezocht ik ook al de Forever 21 in Amsterdam, maar die in Londen is toch weer heel anders. De winkel in Londen was super rustig, dus ik kon rustig rondkijken en ik kwam uiteindelijk met vier kledingstukken weer de winkel uit!Dit shirtje kon je ook al zien in mijn Forever 21 wishlist en gelukkig was deze er in de winkel! Hij is een beetje gekreukt op de foto helaas. Ik weet zeker dat ik dit shirt in heel veel verschillende outfits kan dragen! Ik weet de prijs niet precies meer, maar ik denk dat deze ongeveer £10 kost.


Ook kocht ik nog een bustier. Ondertussen heb ik er alweer een stuk of vijf, dus voorlopig heb ik er genoeg. Deze is crème kleurig en heeft een heel leuk soort kanten detail. Deze kost ongeveer £10,50.


Ook dit jurkje kon je zien in mijn Forever 21 wishlist en ik ben super blij dat deze er in de winkel was! Dit jurkje lijkt precies op the Jada dress van Brandy Melville, maar deze was veel goedkoper, namelijk £12! Ik weet zeker dat ik dit jurkje vaak ga dragen in de zomer.


Dit rokje vind ik zo leuk! Hij is niet te kort dus dat is super fijn. Toen ik terug kwam uit Londen kwam ik erachter dat mijn paars met roze bustier van Forever 21 precies hetzelfde printje heeft, alleen de kleuren zijn anders natuurlijk. Dit rokje kost ongeveer £9. Terwijl ik deze blogpost schreef, ben ik erachter gekomen dat ik nog één ding ben vergeten, namelijk een haarstrik, maar die zal ik dan in een andere shoplog (met niet-kleding-items) laten zien! Wat vind jij van mijn nieuwe aankoopjes? Ik heb voorlopig weer genoeg geshopt, ik kan niet wachten om met deze nieuwe kleren allemaal nieuwe outfits te laten zien op mijn blog! Liefs, Janine.

25 opmerkingen:

 1. Oh, mooie aankoopjes! Die crop top is zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Jads dress had ik ook al gezien in meerdere kleuren! Jammer genoeg waren ze niet meer in mijn maat. Inderdaad veeeeel goedkoler dan de Brandy!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie items, ben nu al benieuwd naar je outfits hiermee!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankoopjes heb je gedaan! :) Wat fijn dat de winkel in Londen zo rustig was!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben echt verliefd op je rokje! Hij is zo schattig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie nieuwe items! Het rokje met bloementjes vind ik echt helemaal te gek!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke items heb je gekocht! Ik vind je shirtje en je jurkje heel erg leuk! Ik ben benieuwd naar de outfits! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke aankopen! Het rokje is zo cute!♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super leuke dingen heb je gekocht! Dat jurkje is zo leuk! Het lijkt me echt fijn als het niet zo druk is! Die drukte in Amsterdam nu is echt niets voor mij haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat basic grijze shirt vind ik heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah, superleuke items weer! De forever 21 in London, geweldig :) Sowieso London, daar wil ik echt nog een keertje heen, lijkt me een geweldige stad. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat rokje ziet er lief en leuk uit! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke aankoopjes, de Forever21 is erg leuk :) Ik vind vooral de bustier cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik was eergisteren ook in de Forever21 in Amsterdam, ik vond het eerlijk gezegd een beetje tegenvallen omdat mijn style wat stoerder is. Maar ik denk wel dat het een ideale winkel voor jou is!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat eerste shirtje is super leuk! Ik hou van zulke simpele shirts met tekst.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. super leuk, zou je ook op mijn blog willen kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een ontzettend leuke dingen heb je gekocht! Die bustier is echt mooi:) Lijkt me leuk te combineren met een high waisted shortje of die skaterskirt die je gekocht hebt. X

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat rokje is zó leuk! En wat heerlijk dat de Forever 21 daar zo rustig is. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Super leuke items! Ik ben benieuwd naar de outfits :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Echt leuke items! Dat rokje heb ik ook zien hangen in Amsterdam, maar heb het niet gekocht omdat ik de rijen te lang vond. Nu heb ik wel spijt, haha. Ik ben erg benieuwd naar je komende outfits! :)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 21. oooh ik wil ook die jada dress! Ik ga binnenkort een weekendje naar london, dus ik hoop dat die er dan nog is, haha. Heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heel erg leuk allemaal :). Ben benieuwd naar je outfits ermee.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!