5/15/2014

New in | Random stuff from England

Al eerder liet ik alle kleding zien die ik in Engeland heb gekocht en vandaag laat ik alle andere dingen zien die ik heb gekocht: onder andere beauty-items, boeken en accessoires. We bezochten in Engeland een mega Primark, maar ook een Superdrug voor beauty producten en een boekwinkel voor boeken.

£3 - £4 (both from Superdrug)
Bij Superdrug kocht ik een babylips lipbalm van Maybelline in de kleur 'Peach Kiss' voor drie pond. Deze kleur verkopen ze niet in Nederland dus is het nét iets specialer om deze kleur te hebben. Het is een heel subtiel maar mooi kleurtje! Ook kocht ik een nagellakje van Barry M in de kleur 'Princess', een hele mooie roze glitter lak met gouden glans en liquid sand effect. Deze kost vier pond. 


£2 - £2,50 (both from Primark)
Bij de Primark kocht ik een drinkbeker voor twee pond, deze vind ik ideaal! Als ik achter de laptop zit of huiswerk aan het maken ben vul ik de beker met water, zodat ik zeker weet dat ik genoeg water drink op een dag. De bloemenkrans vind ik ook leuk! Deze kocht ik voor twee pond vijftig.

Both £8 
Als laatste kocht ik op het station, vlak voordat we weer terug gingen, twee boeken. The Fault in Our Stars heeft volgens mij bijna iedereen al gelezen, behalve ik. Ook kocht ik een boek van Rizzoli & Isles, namelijk The Sinner. Deze boeken kosten acht pond per stuk, maar omdat er een actie was dat het tweede boek maar de helft van de prijs kost, kosten de boeken samen twaalf pond.

Dat was dus alles wat ik in Engeland heb gekocht! Wat vind jij van mijn aankoopjes? Liefs, Janine.

13 opmerkingen:

 1. Die drinkbeker ziet er echt leuk uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Awh, hele leuke aankoopjes. The fault in our stars is echt een prachtig boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die drinkbeker is echt leuk! Kan je ook heel leuk Iced Coffee uit drinken:) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa je hebt die babylips! En die beker en bloemenkrans vind ik echt schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die Primark aankoopjes zijn allebei zo tof! En die Babylips heeft inderdaad een mooi kleurtje. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh wat leuk om te zien! Je aankoopjes van de primark vind ik het leukst! En the fault in our stars wil ik zo graag lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. The fault in our stars wil ik ook nog graag gaan lezen. Lijkt me zo'n mooi boek! Leuke aankoopjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oehh wat een leuke aankoopjes, ik moet nodig weer eens naar de Primark! Ik zie zoveel leuks voorbij komen op blogs. Die beker is ideaal en zo'n haarbandje zoek ik ook nog! Oh, ik heb The Fault in our Stars ook nog niet gelezen hoor, ben er wel benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben echt benieuwd naar The Fault in our Stars!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke aankopen. TFIOS is zeker aanrader, maar dat wist je natuurlijk al ;)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!