5/25/2014

Outfit | Elephant top

Sinds een tijdje vind ik alles met een olifant erop super leuk, dus dit shirtje moest ik wel kopen! De lengte van dit shirtje is perfect, de lengte is namelijk precies goed als ik er high waisted shorts bij draag. Deze outfit bestaat alleen maar uit zwart en wit, maar omdat mijn tas en top een leuk (aztec) printje hebben vind ik het super leuk staan!

Top - Subdued / Shorts - H&M / Shoes - Converse / Backpack - Primark

Wat vind jij van deze outfit? Liefs, Janine.

20 opmerkingen:

 1. Wat een supertof topje! Hij staat inderdaad heel erg leuk bij het broekje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, leuke outfit, ik vind olifantjes de laatste tijd ook super! Mooie tas, met dat aztec printje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Olifantjes zijn zooo leuk! Hele leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfit weer! Het topje is echt onwijs cute. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk shirtje! Heel leuk gecombineerd ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi, ik heb je getagd voor de 'Very inspiring blogger award'!
  Om erachter te komen wat je moet doen, moet je even klikken.. http://dancingfashionista.com/2014/05/25/very-ins...
  Ik vind je blog heel goed!

  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. AWW wat een superleuke top!
  perfect voor de zomer ;)

  xx julia
  creativenails4fun

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hee Janine, ik ken je van school maar zeg eventjes niet wie ik ben... Ik weet dat dit eigenlijk niet de goede plek is om het te zeggen, maar het is echt goed bedoeld!
  Je blog is superleuk en je outfits zijn wauw, maar ik denk dat je eigen uitstraling iets mooier kan dat het al is haha(: ik dacht aan je scheiding simpelweg een beetje 'opschuiven' naar links/rechts, of misschien het in laagjes laten knippen ? Het is maar een ideetje, en ik bedoel er verder niets mee, het kan alleen maar beter namelijk (;
  Kuss

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!