6/29/2014

Fashion | 3x WK-Outfits!

Vanavond speelt het Nederlandse elftal weer, spannend! Voorgaande WK's en EK's deed ik nooit een speciale outfit aan om voetbal te gaan kijken, maar omdat ik nu soms met vriendinnen kijk, vind ik het leuk om een speciale WK-outfit aan te doen! Ik bedacht drie verschillende WK-outfits en zette ze op de foto.Outfit 1 - Zonder de hoed zou deze outfit niet heel oranje zijn, vandaar dat ik deze hoed erbij draag. Mijn jurkje is blauw met witte bloemetjes en van Brandy Melville, mijn schoenen zijn bordeauxrood, dus ik draag alle kleuren van de Nederlandse vlag!


Outfit 2 - Mijn vader heeft wel een paar oranje t-shirts in zijn kast liggen, dus ik ben eens gaan kijken en trok deze aan. Natuurlijk veel te groot, maar ik heb de mouwen opgerold en ik droeg er shorts bij waardoor het niet zo opvalt dat het shirt veel te groot is! Dus als je geen oranje kledingstukken in je kast hebt liggen, kijk dan zeker even in de kast van één van je vader/moeder/broer etc. 
Op de voorkant van het shirt staat trouwens Oranje boven en op de achterkant staat de rest beneden.


Outfit 3 - De laatste outfit is natuurlijk geïnspireerd op de Nederlandse vlag. Ik had nog een rood jurkje liggen, een wit rokje en een donkerblauw rokje dus ik heb die gewoon over elkaar gedragen. Nog een gekke bril erbij om wat oranje terug te laten komen in mijn outfit en klaar was ik!


Welke outfit vind jij het leukste van de drie? En denk je dat Nederland gaat winnen vanavond? Liefs, Janine.

9 opmerkingen:

 1. Ik vind je 2e outfit het leukst :) dat jurkje van outfit 1 vind ik echt lief!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De eerste is het minst 'duidelijk' en vind ik dus heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, de derde outfit is héél origineel! Wat slim om drie rokjes over elkaar heen aan te trekken. Outfit 1 is toch wel mijn favoriet! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk gedaan! Ik vind je derde outfit erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk! De derde vind ik het leukste :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk! Die tweede vind ik tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke outfits, die tweede met het shortje is super tof! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!