6/10/2014

Fashion | Outfits of the week

Afgelopen week onthield ik de outfits die ik droeg weer en zette ze allemaal op de foto! Normaal zie je de outfits van maandag tot en met vrijdag, maar deze keer laat ik ook de outfits zien die ik zaterdag en zondag droeg! Afgelopen week heb ik toevallig sommige items vaker gedragen, maar dan in een andere combinatie.

Maandag droeg ik mijn tuinbroek van de Primark weer eens! Ik vind 'm heel erg leuk en combineerde 'm met een croptop van H&M en mijn zwarte lage All stars.


Maandagmiddag werden mijn roze All Stars bezorgd, dus die wilde ik de volgende dag gelijk aan! Ik combineerde de schoenen met een gebloemd topje van de Primark en shorts van H&M.

Woensdag moest ik natuurlijk roze dragen (on wednesdays we wear pink)! Ik droeg dezelfde croptop als op maandag, maar dan gecombineerd met een zwarte skaterskirt van Forever 21. 

Donderdag droeg ik zwarte kanten shorts van Chicnova gecombineerd met een gebloemd topje van Primark en een grijs jasje van H&M. Ik draag deze outfit best wel vaak, want ik vind 'm heel leuk!

Vrijdag droeg ik een roze rokje van eBay, mijn nieuwe All Stars en een croptop van Primark. Deze outfit konden jullie ook al zien in een outfit post. Ik ging na school foto's maken met Bo en picknicken! 

Zaterdag deed ik niet zoveel. Het was wel heel erg warm dus ik droeg deze dunne playsuit van de H&M. Daarbij droeg ik Havaiannas slippers.

Zondag ging ik picknicken met vriendinnen en 's avonds ging ik naar het strand. Van deze outfit heb ik ook outfit foto's gemaakt, die waarschijnlijk morgen online komen. Het kanten topje is van H&M, de tuinbroek van Primark en de rugzak ook van Primark.

Dat waren al mijn outfits van afgelopen week! Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

11 opmerkingen:

 1. Hele leuke en lekker zomerse outfits! 3 en 5 zijn favoriet!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke outfits! De twee laatste vind ik het leukst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfits Janine! Ik vind vooral de donderdag en zondag outfits mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Al je outfits zijn altijd zo leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt een leuke blog enzo, maar je outfits beginnen soms wat af te zagen.. Je draagt heel er vaak hetzelfde en al je outfits lijken best wel op elkaar

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allemaal heel leuk! Die van donderdag is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Allemaal hele leuke outfits! de tuinbroek is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Al je outfit's zijn zo lief en leuk! Je hebt echt een geweldige kledingcollectie!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk allemaal! Die derde is mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!