6/19/2014

I Like | Sunflower Print

Zonnebloemen doen me gelijk denken aan de zomer en toen ik voor het eerst shorts met zonnebloemprint zag, zette ik die gelijk op mijn wishlist! American Apparel kwam als eerste met een collectie met deze print, maar omdat American Apparel zo duur is ben ik eens wat gaan zoeken op internet naar look-a-likes.

Source
Where to buy?
Op webshops en op eBay kun je heel makkelijk items met zonnebloemprint vinden! Ik heb het topje besteld dat je links boven op het plaatje ziet en gistermiddag kwam het shirt binnen. Ik vind 'm super leuk en weet zeker dat ik 'm vaak zal dragen deze zomer!

eBay - H&M - Romwe
Outfit inspiration
Eigenlijk is een zonnebloemprint-kledingstuk heel makkelijk te combineren! Mijn top ga ik denk ik combineren met witte shorts of met dungarees. Ik vind alle drie de outfits heel erg leuk, waarschijnlijk combineer ik mijn top zoals het meisje op de linker foto!
Aleksandra - Hanna - Rebecca
Wat vind jij van deze print? Liefs, Janine.

9 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!