6/09/2014

New in | Mini Primark Shoplog

Vrijdagavond bracht ik samen met mijn moeder en zusje weer een bezoekje aan de Primark in Zoetermeer. Mijn zusje kocht een hoop nieuwe zomerkleding, ik kocht alleen een shirtje en shorts. Eigenlijk was ik niet van plan hiervan een shoplog te maken, maar omdat er naar werd gevraagd deel ik mijn twee aankoopjes alsnog!


Deze shorts vind ik heel leuk! Zo iets zo ik misschien niet snel dragen, omdat het model wat meer sport-achtig is, maar omdat het stofje heel dun is vind ik dit heerlijk voor de zomer! Gelukkig schijnen de shorts niet door! Deze shorts kosten €5.Ik wist dat ze een Hogwarts shirt verkochten bij de Primark, dus ook deze keer ging ik daar naar op zoek en gelukkig hadden ze 'm! In de meivakantie ben ik ook naar de Harry Potter Studios geweest en daar heb ik niks gekocht omdat alles super duur was, dus ik beschouw dit shirt als een soort souvenir daarvan! Dit shirt kost €7.

Wat vind jij van mijn nieuwe shirt en shorts? Liefs, Janine.

16 opmerkingen:

 1. Beide dingetjes zijn zo leuk, dat shortje is echt lief voor de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat shortjweis echt geweldig, zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke items! Ik vind je broekje echt schattig en dat shirt is best wel cool :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat shortje is echt super schattig, leuke aankoopjes!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat shortje ziet er zo leuk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh my, een Harry Potter shirt. Ik ben de laatste tijd in 3 Primarks geweest, in Rotterdam en beide in Londen, nergens heb ik 'm gezien. Naar welke vestiging ben jij geweest? Ik moet deze namelijk echt hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Omg, ik ben verliefd op het shirt! Ik moet hem hebben :O

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind dat Hogwarts shirt echt geweldig! Superleuke aankoopjes. Ik hoop het T-shirt snel te kunnen bemachtigen want hij is leuheukkk! :) Ben benieuwd naar een outfit met het shortje!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leukleuk! Zulke broekjes zijn zo heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk shortje! Lekker zomers, en ze doen me een beetje denken aan Bethany Mota haha! :)
  Liefs, Jolijn - http://theblogbubble.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk! Dat shortje is lekker vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!