6/18/2014

Other | My iPhone cases

Eén van de redenen waarom ik graag een iPhone wilde is omdat daar zulke leuke hoesjes te koop voor zijn. Ik heb mijn iPhone nog niet eens een jaar en heb al een collectie van 6 verschillende hoesjes. Ik weet zeker dat het niet bij deze zes blijft, want op eBay kun je zulke leuke en goedkope iPhone-hoesjes vinden!Als je nog op zoek bent naar leuke mobielhoesjes zou ik zeker even op eBay kijken! De hoesjes zijn daar niet duur en er zijn super leuke hoesjes te koop. Deze zes hoesjes zijn de hoesjes die ik heb voor mijn iPhone. Mijn favoriet is de roze met de driehoekjes erin, maar ik vind de anderen allemaal ook heel erg leuk!

Primark - eBay - Laantjes Sieraden
CaseApp - eBay - Laantjes Sieraden

Heb jij veel mobielhoesjes? En welk hoesje vind jij het leukst? Liefs, Janine.

13 opmerkingen:

 1. Ik vind die met die wolkjes zo leuk! en die pastelkleurtjes zijn lief!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke met die wolken! Ik zou ook overwegen een iphone te nemen puur omdat er zoveel leuke hoesjes zijn hihi. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die met de wolken heel leuk. Ik heb mijn iPhone nu 2 weekjes en heb 2 hoesjes besteld bij miniinthebox. Daar hebben ze ook echt leuke!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien, zelf gebruik ik uitsluitend flip-over hoesjes zodat mijn scherm ook goed beschermd is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb die roze in het midden ook! PLL inspired :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele toffe hoesjes, zelf heb ik ook ongeveer een jaar een Iphone, en het de leuke hoesjes is inderdaad een voordeel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke hoesjes! allemaal in pastel kleuren :) Ik vind die van rubber altijd veel fijner dan harde hoesjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke hoesjes! Ik heb al heel vaak gezegd tegen vriendinnen dat je een IPhone bijna alleen maar om de hoesjes zou willen, haha. Ik vind je hoesjes samen trouwens een heel mooi kleurenthema hebben! ;)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt echt hele leuke hoesjes voor je iPhone! Ik vind vooral die met wolken heel tof :D

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!