6/26/2014

Outfit | Floral on floral

Ik ging gisteren iets terug brengen naar de H&M en van mijn moeder mocht ik van het geld dat ik terug kreeg, iets anders kopen. Ik koos voor de shorts die ik aanheb in deze outfit! Ze zitten super lekker en ik heb er al verschillende outfits mee bedacht! In deze outfit combineerde ik de shorts met een lila kanten topje en mijn spijkerjasje. 

Top - H&M / Shorts - H&M / Denim Jacket - Primark / Shoes - Converse

Wat vind jij van deze outfit? Liefs, Janine.

9 opmerkingen:

 1. Het staat superleuk bij elkaar en helemaal met het spijkerjasje!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk shortje, lekker vrolijk! Ook leuk gecombineerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfit! Dat topje is echt geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk gecombineerd! Ik vind je jasje echt tof <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat staat het je mooi! En omg zo lang niet je blog bekeken, ik ga nu alles teruglezen whaah!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!