6/25/2014

Personal | Mijn plannen voor deze zomer

Hoewel mijn zomervakantie pas over twee weken begint, vind ik het toch leuk om alvast wat dingen te bedenken die ik wil gaan doen! Ik vind het leuk om alvast weg te dromen naar de zomervakantie. Daarnaast hebben sommigen natuurlijk al zomervakantie, dus misschien kun je als je vakantie hebt al wat inspiratie halen uit de dingen die ik wil gaan doen deze zomer!

Deze zomer(vakantie) wil ik...

...Op vakantie gaan! 
Deze zomer ga ik niet alleen op vakantie met mijn ouders, broertje en zusje, maar ook met mijn oom, tante, neven en nicht. Super gezellig! Ik heb super veel zin om op vakantie te gaan, we gaan ook dit jaar weer naar Italiƫ.

...Naar het strand gaan
Naar het strand gaan vind ik iets wat echt bij de zomer hoort. Naar het strand gaan vind ik altijd super gezellig! Naar een meertje gaan vind ik ook heel leuk, zeker met vrienden.

...Weer beginnen met hardlopen
De laatste keer dat ik ging hardlopen was alweer in april! Ik vind hardlopen iets wat ik leuk vind om te doen, maar ik moet er altijd tijd en zin voor vinden. In de zomervakantie heb ik hopelijk genoeg tijd om te gaan hardlopen.


...DIY's doen
Do it yourselfs vind ik super leuk om te doen! Misschien bedenk ik wel zelf nieuwe DIY's, maar anders ga ik zeker een paar DIY's maken van het youtubekanaal LaurDIY.

...Veel bloggen!
Natuurlijk ga ik ook veel bloggen in de zomer! Daarnaast wil ik ook veel filmpjes maken voor mijn youtubekanaal.

...Veel foto's maken!
Sowieso maak ik veel foto's, maar ik ben van plan me deze zomer wat meer te richten op fotografie. Ook kan ik natuurlijk foto's maken met mijn analoge camera. Het eerste rolletje van mijn analoge camera is bijna vol, ik kan niet wachten om de foto's te bekijken!


Naast deze dingen wil ik natuurlijk een hoop andere dingen doen, zoals shoppen en met vriendinnen afspreken. Wat wil jij gaan doen deze zomervakantie? Liefs, Janine.

alle foto's komen van weheartit

7 opmerkingen:

 1. Oehh leuk lijstje! Ik wil ook veel filmpjes en foto's maken voor mijn blog! En natuurlijk op vakantie en naar het strand!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke plannen! Ik wil ook veel gaan bloggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil heel veel foto's maken! Ik ben het helemaal met je lijstje eens!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah leuke dingen allemaal! ik wil ook meer foto's maken en ook heel graag naar het strand :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke plannen dat je hebt! Ik ga op taalstage (Engels) inclusief een dagtrip naar Canterbury met de ferry en in augustus ga ik werken als kassiersters in een supermarktketen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel van deze dingen ga ik ook doen :)! Waar ga jij heen in Italiƫ?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt heel leuk allemaal, ik wil ook al heel lang beginnen met hardlopen haha, maarja. Veel van deze dingen wil ik ook nog wel graag doen :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!