6/30/2014

Personal | My Life in Pictures: Juni

Deze keer is de my life in pictures één dagje later dan normaal, maar gister kwamen natuurlijk de WK-Outfits online. Nederland heeft weer gewonnen, dus zaterdag kan ik weer één van mijn drie outfits aan! In juni ging ik met frans naar Lille, keek ik vaak naar voetbal en begon de zomer natuurlijk.


We wonnen weer eens iets bij de Postcodeloterij: namelijk Ben & Jerry's! Tot nu toe hebben we eigenlijk alleen maar bosjes bloemen en Ben & Jerry's gewonnen. 


   

Met pinksteren ging ik naar het strand! Daar aten we bij een restaurantje en maakte mijn moeder wat foto's van mijn outfit.

Tweede pinksterdag had ik natuurlijk ook nog vrij! Die vrije dag besteedde ik in de tuin, waar ik een boekje voor frans las en een ijsje at.


 Deze site ontdekte ik een tijdje geleden en ik vind 'm geweldig! De website kanikeenkortebroekaan.nl vertelt elke dag of je wel of niet een korte broek aan kunt doen en deze site zegt elke dag dat je geen afritsbroek aan kunt doen, haha.

Ik ging naar een verjaardag van mijn neef en nicht, wat heel gezellig was! We rijden dan altijd langs Rotterdam en dit vond ik er super mooi uitzien!

Ook kwam deze maand eindelijk een nieuw nummer van Maroon 5 uit, namelijk Maps! Ik vind het een super leuk liedje en kan niet wachten tot het nieuwe album uitkomt in september!

 Hoewel ik niet zo'n voetbalfan ben, zat ik toch op de bank met mijn oranje vestje aan, vlaggetjes op mijn wangen en Holland-hoed op mijn hoofd tijdens de wedstrijd tegen Australië. // Ik bestelde drie kimono's bij V&D! Uiteindelijk heb ik de rechter terug gebracht en de andere twee gehouden.

 M'n moeder kwam opeens thuis met dit bordje! Typisch mij.

 Ik ging met vriendinnen voetbal kijken! We aten pizza en fietsten in de rust super snel naar de Jumbo - in onze mooie Oranje outfits. In ieder geval was het heel gezellig!

Dat waren alle foto's van afgelopen maand! Het zijn er een stuk minder dan normaal. Morgen begint mijn proefwerkweek die ongeveer anderhalve week duurt en daarna heb ik allemaal leuke dingen gepland. Zo ga ik bijvoorbeeld een dagje naar Utrecht met mijn moeder en ga ik waarschijnlijk naar een show tijdens Fashion Week! Wat heb jij afgelopen maand gedaan? Liefs, Janine.

12 opmerkingen:

 1. Nooit erg toch om ben&jerry ijs te winnen! Dat lied je van maroon5 is inderdaad echt leuk!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat een super leuke maand! Wij winnenbook altijd Ben & Jerry's of bloemen! Haha. Die kimono's zijn echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een leuke maand idd. Veel succes met je proefwerkweek!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! :) Ik heb ook lekker voetbal gekeken met vriendinnen, en ik vind je kimono's heel leuk! Veel succes met je proefwerkweek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien! Dat bordje is echt leuk ahha, past goed bij je! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's zeg! Ik kijk ook uit naar de volgende wedstrijd puur voor mijn oranje outfit hihi. Succes met je toetsweek! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wij winnen ook altijd Ben & Jerry's ijs en bloemen haha. Leuke foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahah wat ontzettend leuk die site die je vertelt of je en korte broek aan kunt!
  Ook die kimono's zien er geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's! Ik neem aan dat het ijsje erg lekker was haha, ik ben jaloers! Die website is overigens ook erg grappig. Ik check wel vaak kanikeenkortebroekaan.nl, maar deze kende ik nog niet ;-)!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. So beautiful and cool photos,and i love these pictures.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!