6/01/2014

Personal | My Life in Pictures: Mei

Vandaag is het alweer juni, over een paar dagen is het alweer zomer! Ik heb ontzettend veel zin in de zomer vakantie, ik kan niet wachten! Maar voor ik daarover ga nadenken blik ik terug op de maand mei. In mei ging ik twee keer naar Amsterdam, ging ik op vakantie naar Engeland en daarnaast deed ik ook nog andere hele leuke dingen!


 


In deze photodiary zie je ook nog wat foto's van april, ik laat namelijk gewoon de foto's zien die ik na mijn vorige photodiary heb gemaakt. Ik ging samen met Bo naar Amsterdam en daar bezochten we de Brandy Melville, de Forever 21 en lunchten we bij Bagels & Beans.

En de dag erna, maandag 28 april, vertrokken we naar Engeland! We hadden een korte stop bij de MacDonalds in België en ik bestelde een milkshake ananas, maar kreeg een milkshake vanille.

De eerste hele dag in Engeland gingen we naar Canterbury, waar ons huisje heel dichtbij was. We bezochten onder andere de Canterbury Cathedral, waarvan ik de ramen heel mooi vind!

De tweede dag gingen we naar de kust! Het weer was niet echt heel goed, maar we gingen toch niet zwemmen, alleen even kijken! Ook gingen we naar het plaatsje Sandwich, waar we een sandwich aten. We kwamen onderweg nog een soort winkelcentrum tegen, waar een hele grote Primark was, dus daar zijn we ook naartoe geweest. 

De derde dag (donderdag) gingen we naar Londen! We waren een beetje verdwaald dus gingen we wat drinken bij Starbucks.


Maar daarna namen we de metro en waren we weer op de goede plek!  We zagen die dag onder andere de London Eye en de Bigben, maar ik ging ook shoppen in de Forever 21 in Oxford Street en gingen we naar Piccadilly circus. 

De dag erna gingen we naar de Harry Potter Studios! Dit was echt ontzettend leuk en ik heb er ook heel erg veel foto's gemaakt, die ik niet allemaal hier deel, want dan zou deze blogpost super lang worden.Op zaterdag in Engeland deden we niet zoveel, maar zondag gingen we naar Londen! We bezochten twee musea: Tate Brittain en Tate Modern. Deze foto is gemaakt in Tate Brittain.


Ook zagen we onder andere deze uitzichten! Ik vind Londen echt een super leuke stad en ik weet zeker dat ik hier vaker naartoe ga!

Als je nog meer wilt zien van al mijn avonturen in Engeland kun je ook de vlogs kijken op mijn YouTube kanaal! Ik heb bijna elke dag gefilmd en alle filmpjes kun je hier vinden.

 Toen we weer op weg waren naar Nederland, stuurde een vriendin een foto dat ik in de CosmoGirl! stond! Donderdag had mijn moeder er gelijk twee exemplaren van gekocht.

Yummy ontbijtje op de zaterdag ochtend: opwarmpannenkoek met suiker en aardbeitjes!

 Het parkje waar ik soms foto's maak ziet er nu echt super mooi uit!

Ook ging ik weer foto's maken met Bo! Omdat het super lekker weer was hebben we toen we klaar waren gewoon in het gras liggen zonnen.

Ook waren er afgelopen maand weer wat verjaardagen, wat altijd super leuk en gezellig is! Bij de verjaardag van Justine waren er macarons en ik was vergeten hoe lekker die waren, vooral de groene zijn heerlijk. 

De dag na die verjaardag ging ik weer een dagje naar Amsterdam, dit keer samen met Lucie! We gingen naar het Rijksmuseum voor CKV, maar we gingen ook naar de Brandy Melville, waar ik het rechter jurkje kocht.

Het was heel erg warm dus bestelde ik een Refresha bij Starbucks!

In mei ging ik ook eindelijk weer eens naar de Ikea met mijn moeder! De vorige keer dat we daar waren was al iets van een halfjaar geleden. Ik krijg altijd heel veel inspiratie van de Ikea!

 Bij de Ikea kocht ik eindelijk een lijst voor mijn Maroon 5 poster!


 De laatste tijd heb ik ontzettend veel spam-reacties op mijn blog. Per dag ongeveer 250, echt niet normaal!

Sinds een tijdje is de V&D hier in Leiden opnieuw geopend na een verbouwing en het is nu zoveel beter! Eerst was de V&D echt een lelijke winkel, maar nu is 'ie heel mooi. Ook La Place is vernieuwd en ze hebben allemaal verschillende dingen nu. Samen met Bo heb ik er al een keer pizza gegeten en op Hemelvaartsdag gingen we er weer eten. Ik koos voor een crêpe en Bo nam een broodje. De aardbeienlimonade was trouwens ook super lekker, die ga ik proberen zelf te maken! 

Vrijdag maakte ik een kimono op de naaimachine! Hij is bijna af, ik ga er nog wat kleine dingetjes aan aanpassen.
Gisteravond ging ik samen met Bo naar Maleficent en ik vond het een hele leuke film! Sowieso vind ik Doornroosje één van de leukste Disneyfilms en deze film is daar op gebaseerd.

Dat waren alle foto's die ik wil delen van de afgelopen maand! Ik denk erover om vanaf volgende maand elke week of elke twee weken een my life in pictures te plaatsen, want dit zijn wel héél erg veel foto's in één blogpost. Wat vind jij? En wat heb jij afgelopen maand allemaal gedaan? Liefs, Janine.

9 opmerkingen:

 1. Al die dingetjes van brandy melville zijn zo leuk! Dat jurkje staat je ook echt leuk! En die foto's van Londen maken mij ook helemaal blij!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke diary! Al die foto's van Ebgelans zijn zo mooi! En wat gaaf dat je gewoon zelf een kimono hebt gemaakt! Ik krijg trouwens de laatste tijd heel veel spam op mijn blogmail, ook echt super vervelend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Awh, alle foto's zijn zo leuk! 250 spamreacties per dag? Wat veel en vervelend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof dat je zelf die kimono hebt gemaakt, ik ben heel benieuwd! Het ziet er trouwens uit als een hele leuke maand. :))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke foto's! Ik ben heel erg benieuwd naar meleficent :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat superleuk allemaal! :D Echt balen van die spam reacties zeg :(.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk! Ik ben heel benieuwd naar je zelfgemaakte kimono!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg leuk! Ik ben jaloers op je poster van de Maroon 5 concerttour, haha. En ook op dat je naar Londen bent geweest. ;) Gaaf dat je zelf die kimono maakt, ik ben erg benieuwd naar het resultaat!
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!