6/22/2014

Photography | First Day of Summer

Gister was het 21 juni, oftewel: de eerste dag van de zomer! De zomer is mijn favoriete seizoen dus ik ben heel blij dat het weer zomer is! Samen met mijn zusje ging ik foto's maken van mijn outfit en we namen ook een bellenblaas en mijn analoge camera mee. Mijn outfit komt morgen online, in deze blogpost laat ik gewoon wat andere foto's zien! Vrijdag kocht ik voor minder dan een euro het bellenblaaszwaard bij de Action. Het is leuk om erachter te komen hoeveel plezier je kunt hebben met zo'n goedkoop ding! Daarnaast is een bellenblaas ook nog ontzettend fotogeniek. 
Voor sommigen begint de zomervakantie al bijna of is die al begonnen, voor mij begint de laatste schoolweek pas morgen. Over een week heb ik proefwerkweek en daarna heb ik dan eindelijk zomervakantie! Ik heb super veel zin in de vakantie en zal waarschijnlijk nog wel een blogpost maken over waar ik naartoe ga. 

Wat vind jij van deze foto's? En heb jij al zomervakantie? Liefs, Janine.

10 opmerkingen:

 1. Wauwie wat een mooie foto's! Bij ons is de tentatamenweek bijna voorbij en dan moeten we nog boeken inleveren en dan zijn we helemaal klaar! Succes nog met je laatste weekje en de proefwerkweek!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's heb je gemaakt! Ik hou ook echt van de zomer! Zelf heb ik al best een lange tijd vakantie, ik heb in mei mijn examens gedaan en ik ben geslaagd! Wel moet ik af en toe nog naar school toe komen. Zo moet ik morgen mijn boeken inleveren en is donderdag de diploma uitreiking.
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een geweldige foto's! Ze zijn echt ontzettend mooi, en ja bellenblaas is echt blijft geweldig. Ik vind dat nog steeds zo leuk! Helaas heb ik nog geen zomer vakantie, ik moet nog 3 weekjes school. Maar dan is het eindelijk vakantie, ik kan nu al niet wachten! <3 Op en top blijheid dan! :)

  Liefs Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt echt mooie foto's gemaakt! Succes nog de laatste weekjes op school :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke foto's! Ik heb laatst ook al foto's van bellen gemaakt en ze zijn zo fotogeniek!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg mooie foto's! Ik heb ook nog twee weken werk en dan vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie foto van die bellen, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie foto's! Ik moet morgen al mijn boeken inleveren, maar ik moet nog wel een paar keer naar school om aan het profielwerkstuk te werken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie foto's, die camera is echt zo leuk! En ja, bellen zijn fotogeniek, haha.
  Zelf moet ik nog drie (inclusief de toetsweek) naar school :(

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!