6/24/2014

School | V&D Schoolcampus

Mijn zomervakantie begint pas over iets van twee weken, maar ondertussen liggen de Hema en V&D alweer vol met schoolspullen voor het volgende schooljaar. Bij de V&D hebben ze natuurlijk Schoolcampus! Ik herinner me nog goed dat ik toen ik naar de eerste ging, ik voor het eerst ging kijken bij Schoolcampus van V&D. Daardoor is V&D schoolcampus wel een soort jeugdsentiment geworden!


Hierboven zie je een kleine collage met spullen van V&D. Ik ben van plan voor volgend jaar weer een simpele agenda te kopen, zodat ik gewoon goed overzicht heb! De balpennen zijn ook super fijn en de rugtas vind ik super leuk!

Heb jij al schoolspullen gekocht voor volgend jaar? Liefs, Janine.

5 opmerkingen:

 1. Ik gebruik volgend jaar gewoon mijn huidige schooltas en nee, ik heb nog geen nieuwe schoolspullen voor volgend jaar, dat regel ik wel de week voordat school weer begint. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe tas! ik koop bijna altijd mijn spullen bij de hema.. maar ze hebben echt leuke dingen!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dear, randomly found your blog and I’d like to say that you have amazing design, beautiful photos and interesting posts! I’m also impressed by your style! Everything is magnificent!

  would you like to follow each other?
  will be happy to see you in my blog)

  www.dianacloudlet.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha zo leuk altijd =]! Schoolspullen uitzoeken vond ik altijd een van de leuke dingen aan school =]! En dan vooral de agenda die ik vol ging plakken met plaatjes van alle zangers, zangeressen, acteurs en actrices =]! Echt geweldig =P! Maar voorlopig blijf ik nog werken en ga ik naar India =]! Ik heb wel al studie idee├źn, maar ja dat kan morgen weer anders zijn =]! Ik heb mijn mavo en havo in elk geval al binnen =]! De rest komt later =]!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!