6/15/2014

Shopping | Brandy Melville Lille + purchases

Zoals ik al vertelde bracht ik in Lille ook een bezoekje aan de Brandy Melville en omdat ik mijn camera toch mee had, maakte ik er ook wat foto's. Winkels van Brandy Melville zijn altijd zo fotogeniek! De Brandy in Lille is groter dan in Amsterdam: er is ook een bovenverdieping en de winkel is gewoon veel ruimer, wat ik veel fijner vind!De Brandy Melville in Lille is heel makkelijk te vinden! Het adres is 42 rue Esquemoise. Natuurlijk heb ik er ook wat gekocht!


Dit topje stond ook in mijn Brandy Melville wishlist en gelukkig hadden ze 'm in de winkel! Het stofje is lekker dun, dus het topje is heel geschikt voor de zomer. Dit topje kost €16 en ik vind het printje heel erg leuk! Hij is een cropped en staat leuk bij shorts of juist met een rokje.Dit jurkje heb ik ook in het donkerblauw met witte bloemetjes en die zit zo fijn, dat ik besloot er nog eentje van te kopen, maar dan in een andere kleur. Dit jurkje is gewoon zwart, waardoor die vast heel makkelijk te combineren is. Dit jurkje kost €24.

Ben jij wel eens bij deze Brandy Melville geweest? Liefs, Janine.

14 opmerkingen:

 1. Superleuke foto's! Dat topje dat je hebt gekocht is echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben er nog nooit geweest, ben nu wel erg nieuwsgierig!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah je hebt een mooie dingen gekocht! De winkel zelf is altijd al geweldig om naar te kijken maar de kledingstukken al helemaal haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dingen heb je gekocht! Ik ben nog nooit naar een filiaal van Brandy geweest, ik wil er zo graag een keer heen:) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben er echt nog nooit geweest! Wil er wel een keertje heen:) Leuke items heb je geshopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's en een mooie winkel! Je hebt echt hele leuke items gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ken het merk niet, dat rechtse rugtasje (eerste foto) is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat is het toch een geweldige winkel!! leuke dingen heb je gekocht (:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke dingen heb je gekocht! Ik wil er ook graag nog een keer naartoe :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk! Toen ik bij de Brandy Melville in Amsterdam was heb ik nog getwijfeld om dat jurkje te kopen, haha. Je bloementop is erg mooi!
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 11. o wauw wat hou ik van brandy melville! wat een leuke dingetjes heb je gekocht, dat shirtje wauwie!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuk om te zien, ik vind dat jurkje heel erg leuk en die lijkt me fijn zitten ! Ik heb laatst de brandy melville bezocht in Amsterdam, maar het was super druk dus ik had niks gekocht :(

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke items! De brandy winkels zijn inderdaad heel mooi, ik vind die kleerhangers ook zo leuk hihi. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!