6/13/2014

Wishlist | Brandy Melville

Ik denk dat Brandy Melville in een jaar tijd mijn favoriete winkel is geworden. Iedere keer als ik naar Amsterdam ga breng ik er wel een bezoekje aan! Ik breng ook veel te vaak een bezoekje aan hun webshop en prop verschillende dingen in mijn winkelmandje. Dit zijn twee kledingstukken die ik op dit moment heel erg leuk vind! Vandaag ga ik met school naar Lille en daar zit ook een Brandy Melville, dus ik hoop die te kunnen bezoeken in m'n vrije tijd. Liefs, Janine.


9 opmerkingen:

 1. Ik vind beide dingetjes echt leuk! Ik vind brandy zo'n tof merk! En ik hou van bloemetjes hihi!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Brandy is te erg voor mij, het is sinds een paar jaar ook mijn favoriete winkel en ik kan bijna niet eens meer tellen van wat ik allemaal heb! En als je dan op die amerikaanse webshop kijkt...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige items, ik zou ze ook zo kopen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel plezier vandaag! Ik vind de Brandy Melville ook echt leuk om te bezoeken, het is altijd zo tof in de winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze hebben daar echt altijd te leuke dingen! Deze 2 items zijn ook echt geweldig :))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind Brandy Melville ook echt een super leuke winkel, veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou van de brandy! Ik ben er (helaas) maar één keer geweest want ik kom bijna nooit in Amsterdam enzo, maar ik ben verliefd op hun kleding! In Rome is er eentje en daar ga ik op vakantie dus ik ga er zeker even rondneuzen :) De items die je hebt uitgekozen vind ik ook heel tof! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!