7/15/2014

Fashion | Welke sieraden neem ik mee op vakantie?

Ook al ga ik pas over een paar dagen op vakantie, ik ben alvast bezig met bedenken welke kleding, schoenen en sieraden ik allemaal meeneem. Normaal draag ik niet zoveel sieraden, maar op vakantie vind ik het toch leuk om veel vrolijke armbandjes te dragen, vandaar dat ik er daarvan veel meeneem!

Natuurlijk neem ik niet alleen armbandjes mee op vakantie, ook ringen! Ik neem mijn favoriete ringen van dit moment mee. De middelste ring had ik laatst besteld op eBay en ik ben er super blij mee! Echt zo'n zomerse ring. 

Rings: Brandy Melville / eBay / Six
Dit jaar neem ik veel armbandjes mee die ik makkelijk om mijn pols kan knopen: dan maakt het ook niet zoveel uit als ze perongeluk nat worden of er mee ga zwemmen, want deze armbandjes kunnen er wel tegen. Het bovenste armbandje heb ik zelf gemaakt en de andere kocht ik op de huishoudbeurs.


Dit zijn mijn favoriete armbanden, dus deze moeten zeker mee! Vooral de turquoise vind ik leuk, omdat ik die kleur echt goed vind passen bij de zomer!

Ook neem ik nog wat armbandjes mee met dunnere touwtjes, deze vind ik ook goed passen bij de zomer! Ook zijn ze lekker kleurrijk, daar houd ik van! De meeste armbandjes hiervan komen van de Six en die met het handje heb ik besteld op eBay.


Dat waren alle sieraden die ik van plan ben mee te nemen op vakantie! Natuurlijk neem ik ook nog oorbellen mee, maar dat zijn gewoon simpele parel oorbellen. Wat voor sieraden neem jij mee op vakantie? Liefs, Janine.

7 opmerkingen:

 1. Hele leuke sieraden neem je mee op vakantie!
  Die ring van Brandy Melville is echt pretty <3.
  Heel handig trouwens om van die armbandjes mee te nemen die je om je pols heen kan knopen, dan is het inderdaad niet zo erg als ze stuk gaan maar het ziet er toch heel leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, ik denk er eigenlijk nooit zo aan om ringen te bestellen om ebay, maar eigenlijk is dat een super goed idee! Leuke sieraden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke sieraden, jouw ringen zijn erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke sieraden neem je mee

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie sieraden! Ik hou wel van armcandy in de zomer! :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!