7/12/2014

New in | New Yorker

Ik ben weer terug van mijn kleine blog-break! Ik heb me gefocust op mijn proefwerkweek en ik kan zeggen dat ik over ben naar 5 VWO! Na mijn laatste toets ging ik samen met mijn moeder gezellig een dagje naar Utrecht. Helaas was het weer niet zo goed, maar het was toch een leuke dag! Ik heb er twee tops gekocht bij de New Yorker.Natuurlijk was er ook nog sale bij de New Yorker en daar kwam ik dit topje tegen! Het is een croptop/bustier en zulke tops draag ik vaak in de zomer. Deze was in de sale maar €2,95! 

Ik heb al een topje met watermeloenen, maar toen ik deze met ananassen zag wilde ik 'm gelijk hebben. Het topje lijkt een croptop, maar de lengte is gewoon zoals bij een normale top. Ik vind dit topje super leuk en hij koste maar €7,95.

Wat vind jij van mijn nieuwe aankoopjes? Liefs, Janine.

10 opmerkingen:

 1. Wat een leuke tops allebei! Oohh, ananas print ♥
  Fijn dat je over bent en je weer kunt gaan bloggen! :) liefs, Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh leuk dat topje met ananas print:) Gefeliciteerd met het over gaan naar de vijfde klas. Was 4 vwo moeilijk? Volgend jaar ben ik namelijk een vierde klasser vwo.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond 4 vwo nog best lastig, maar het ligt ook vooral aan het profiel dat je hebt gekozen! :)

   Verwijderen
 3. wat leuk dat je weer terug bent! Ik vind die top met ananasjes zo cute. I love ananassen! <3

  Liefs Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed dat je over bent, gefeliciteerd :)
  En superleuke tops, hele leuke printjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh my god die zijn prachtig <3 en wat een geweldige prijsjes :) Gefeliciteerd met je overgang! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke aankoopjes! en leuk je ontmoet te hebben bij fashionweek! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De croptop is mijn favoriet, maar die met het ananas printje is ook super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!