7/02/2014

New in | Zelfontworpen shirts

Al sinds ik klein was vond ik het leuk om zelf kleding te ontwerpen: ik heb verschillende tekenboeken waarin ik mijn eigen H&M collectie heb getekend. Toen ik een mailtje kreeg van de webshop HiCustom.net was ik meteen enthousiast, ik mocht daar namelijk zelf iets ontwerpen en bestellen! Op de webshop kun je onder andere mobielhoesjes, mokken en tassen ontwerpen, maar ik ging voor een t-shirt!


Het eerste t-shirt dat ik maakte en bestelde is een t-shirt met de tekst 'I woke up like this' erop, deze tekst komt uit het liedje Flawless van Beyoncé. Ik was al van plan om een shirt met deze tekst te maken met transferpapier, maar ik denk dat dit resultaat een stuk mooier is geworden! Ook voelen de letters stevig, het voelt niet alsof ze zomaar van het t-shirt zullen vallen. Dit shirt ga ik gebruiken als pyjama shirt denk ik!Het tweede shirt is een shirt met een getekend plaatje van een zon erop. Deze ga ik verknippen tot een croptop of een muscle tee, ik denk dat dit shirt dan heel leuk staat bij zwarte high waisted shorts! Eigenlijk wilde ik eerst een ander plaatje doen, maar de site gaf aan dat dat plaatje niet goed was. Wel fijn dat de site dat aangaf! 

Voor zo'n zelfontworpen t-shirt betaal je ongeveer $15. Op de site kon je kiezen uit verschillende modellen t-shirts, die allemaal een andere prijs hebben, Ik heb gewoon het goedkoopste t-shirt uitgekozen, deze was $9. Daarbij betaal je nog voor de tekst of het plaatje dat je op je shirt wilt hebben, dit is ongeveer $5. Bij elkaar heb je dus een shirtje voor $14, wat ik een prima prijs vind voor een shirt. Als je het shirt helemaal zelf zou maken (transferpapier kopen bij de Action), dan zou het natuurlijk wel goedkoper zijn.


Wat vind je van mijn nieuwe shirts? Liefs, Janine.

23 opmerkingen:

 1. Die tweede is heel mooi! Zou er zelf denk ik ook een crop top of muscle tee van maken :€

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat tweede shirt is echt gaaf! Hij lijkt mij echt leuk als croptop inderdaad!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, super leuk dat je je eigen t-shirts hebt mogen ontwerpen! Die eerste vind ik echt geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De quote op het eerste shirt is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke ontwerpen! Het model t-shirt zou ik niet zo snel dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat leuk gedaan! :) Het eerste t-shirt is inderdaad leuk te gebruiken als pyjama haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gaaf! Ik vind het shirt met die zon erg mooi, een beetje brandy melville-achtig, haha.
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gaaf zeg! Ik ga vandaag gelijk bestellen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik had nog wel een vraagje: zijn dat mannen shirts? Zo je, welke maat heb jij? X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh zo leuk Jan! Van die laatste zou ik ook een crop top maken inderdaad. Lekker luchtig voor op vakantie en erg leuk ook bij een high waisted shorts. X Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat onwijs tof dat je dit mocht doen! Ik maak zelf tasjes en ben ook veel bezig met het designen. Een shirt die je zelf mag ontwerpen afgedrukt hebben... echt voor mij een droom die uitkomt!

  Ben erg benieuwd hoe het shirt eruit ziet als hij helemaal naar jouw smaak is!

  Liefs,

  Kim / vintageandbeauty.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superleuk en origineel! Toffe shirts heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah ik vind de eerste zo leuk! En de tweede moet je inderdaad echt een croptop/ muscle tee van maken! X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind ze heel erg leuk Janine! Dat was nooit in me opgekomen om van de tweede een croptop te maken, maar ik ben heel erg benieuwd :) Die eerste is inderdaad heel erg leuk als pyjama, toepasselijke tekst dan ook haha! Liefs Emmy

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Echt heel erg tof! En uniek ook, want (als het goed is) heeft niemand anders zo'n shirt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Supergaaf dat je dat mocht doen! Ik vind die eerste zo super leuk :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat gaaf! Ik wil ook zo graag nog een t-shirt ontwerpen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk zeg! Zeker iets om eens te onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Thanks for your sharing,and i love them,and i want to have the clothes like this

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!