7/29/2014

Outfit | Croptop & Dungarees

Mijn tuinbroek draag ik het liefst met een croptop eronder, zo ook in deze outfit. Omdat ik een croptop draag is er wel een stukje van mijn buik te zien, maar omdat een tuinbroek natuurlijk zo'n flap aan de voorkant heeft, valt dat niet zo op! Bij deze outfit droeg ik mijn roze all stars, om de outfit iets meer kleur te geven!Croptop - Primark / Dungarees - Primark / Shoes - Converse

Wat vind jij van deze outfit? Liefs, Janine.

11 opmerkingen:

 1. Heel leuke outfit! Dungarees zijn leeeuk! Ik vind die All Stars er trouwens mooi bij staan, echt een leuke kleur hebben die :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat topje staat leuk bij je tuinbroek!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuke outfit! De toevoeging van roze All stars geeft de outfit een zomers tintje!

   Verwijderen
 4. Leuke outfit! Ik ben ook meer fan gaan worden van mijn eigen dungarees :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit! 't Valt me op dat je haar langer wordt, trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja ook mijn favoriete combinatie! Heel erg leuk, ik hou van dungarees. Ik wil zelf nog graag een effen exemplaar zoals die van jou, dus daar ga ik nog naar op zoek :D Mooie foto's trouwens ook, de bokeh is prachtig in combinatie met jou op de voorgrond!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!