7/20/2014

Outfit | Neon Pastels

Dit broekje kwam ik laatst weer tegen in mijn kast, ik was helemaal vergeten dat ik deze nog had! Ik combineerde het broekje met een kanten top: deze past echt overal bij! Omdat het ongeveer dertig graden was toen ik deze foto's maakte, droeg ik mijn Havaianas.Top - H&M / Shorts - Primark / Flipflops - Havaianas

Wat vind jij van deze outfit? Liefs, Janine.

9 opmerkingen:

 1. Je broek en shortje zijn zo mooi, staat je heerlijk zomers!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat shortje is zo ontzettend leuk, en leuk gecombineerd heb je het :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit vind je topje heel erg leuk!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfit!
  xx
  www.myrunwayfashionworld.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een vrolijk shortje!
  Heel leuk met dat kanten topje samen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!